• تاریخ: 2016-08-20
  • شناسه خبر: 20019
  • 1,556 بازدید

احمد ایری:صنعتی کردن والیبال هدف اصلی باشگاه میدان آق قلا است

ارکین نیوز-استان گلستان و ترکمن صحرا یکی از استانهای ورزش خیز کشور است که اگر کمی توجه به این نام آوران شود,آنها پرچم کشور عزیزمان را در میادین ملی و بین المللی به اهتزار درخواهند آورد.یکی از این نام آوران صحرا احمد ایری ...

ارکین نیوز-استان گلستان و ترکمن صحرا یکی از استانهای ورزش خیز کشور است که اگر کمی توجه به این نام آوران شود,آنها پرچم کشور عزیزمان را در میادین ملی و بین المللی به اهتزار درخواهند آورد.یکی از این نام آوران صحرا احمد ایری است.وی عضو تیم ملی والیبال نشسته کشورمان بوده و همراه با این تیم مقام های مختلف جهانی و آسیایی را برای ایران عزیز به ارمغان آورده است.خبرنگار ما مصاحبه ای را با این قهرمان ملی انجام داده است که از نظرتان می گذرد.

#آقای ایری ضمن معرفی خودتان مقام هایی را که تاحالا با تیم ملی کشورمان کسب کردید را بگویید..

@احمدایری عضوتیم ملی والیبال نشسته ایران هستم.مقام هایی که با تیم ملی کشورم کسب کردم قهرمان بازیهای پارااسیایی مالزی۲۰۰۶ ،طلای مسابقات جهانی برزیل، طلای مسابقات بازیهای پارااسیایی گوانگژو چین ،طلای مسابقات بازیهای پارااسیایی اینچءون کره جنوبی، نقره مسابقات پارالمپیک لندن، طلای مسابقات جهانی مشهد، برنز مسابقات جهانی لهستان ،قهرمان تورنمنت بین المللی المان۲۰۰۱۱ ،نایب قهرمان باشگاههایی اسیا با تیم گسترش فولادتبریزدر چین،سه دوره قهرمان لیگ برتر والیبال نشسته همراه با ذوب آهن اصفهان و دو بار نایب قهرمان باشگاههایی ایران همراه با گسترش تبریز

#چطور شد که درآق قلا به فکر تاسیس باشگاه افتادید..
@حقیقتش از خیلی سالها پیش به فکر این بودم که یک کار کامل حرفه ای را در پایه والیبال انجام بدم.بعداز تیم جیحون اگزوز والیبال اق قلا حتی در لیگ نوجوانان و جوانان استان هم تیم نداشت و حتی در سال ۸۹هیچ فعالیتی در والیبال اق قلا وجود نداشت و می توان گفت که تقریبا این رشته ورزشی مرده بود. در حین ورود به سالن اقایی کاملی ریس اداره ورزش وقت شهرستان بنده را صدا زد و درمورد شرایط موجود صحبت کرد و من با مشورت استادان خودم بو با دریافت مجوز رسمی از هیات والیبال شهرستان و استان،طرح استعدادیابی را از مدارس اق اقلا از سال ۹۰شروع کرد و در سال ۹۲ دوپروانه فعالیت باشگاه داری دریافت نمودم.
SV-Small_2
#آیا برنامه خاصی برای باشگاه داری حرفه ای در آق قلا دارید..

@بله برای اولین درسال۹۳تیمداری خودمان را درمسابقات زیرگروه کشوری با تیم میانگین سنی نوزده سال و کاملا بومی شروع کردیم. برنامه باشگاه تا ریشه بگیره تمرکزش برای استعدادهای داخل شهرستان بود ولی حالا گسترده تر کردیم واز جای جای استان بازیکنان با استعداد را شناسایی و جذب باشگاه میکنیم. هدف باشگاه از این کار صنعتی کردن این رشته ورزشی هست و الان ورزش صنعت اول دنیاست.
ما هم باید از این صنعت استفاده کنیم ،چون نیروی انسانی لازم را داریم و هم استعدادهای خوبی در منطقه داریم اگر بتوانیم اینها را هدفمند کنیم نتیجه قابل قبولی خواهیم گرفت

#آقای ایری شنیده شده که شما در شرف ساخت ساختمان باشگاه می باشید.لطفا کمی در این باره توضیح دهید.

@باشگاه فرهنگی ورزشی میدان اق قلا اهداف بزرگی را در پیش رو داره بخاطر همین سعی کردیم امکانات سخت افزاری باشگاه را درست کنیم
الان ساختمان باشگاه که داری بدنسازی خوابگاه و رستوران است هفتاددرصد پیشرفت فیزیکی داشته و انشاا..تا یک ماه دیگر بتوانیم ساختمان باشگاه را کامل کنیم و این امکانات در اختیار باشگاه قرار بگیره تا در سال آینده این در لیگ یک تیمداری خواهیم کرد. درضمن کلیه هزینه های انجام شده کاملا شخصی بوده و در طی این سه سال هیچگونه کمکی از متولی ورزش شهرستان انجام نشده است.
امیدوارم که بتوانیم تیمی بسازیم در حد مردم شریف و والیبال دوست شهرستان

#مشکلات و موانع سر راه…..

@متاسفانه متوالیان ورزش شهرستان حتی یک سانس تمرین با هزینه اش برای باشگاه ندادند. جای تاسف دارد که باشگاه در سالن تختی اموزش وپرورش مرینات خودش را انجام میدهد ولی مسوولان ورزش یک سانس تمرین در اختیار باشگاه نزاشتند و پارسال از لحاظ سانس تمرین مشکلات زیادی داشتیم. ولی امسال خوشبختانه تو مزایده سالن گرفتیم و این مشکل برطرف شد. امیدوارم متولی ورزش شهرستان از بخش خصوصی حمایت کنند.

#در پایان اگرصحبت خاصی داری بفرمایید

@از شما و همکارانتان ممنونم بخاطر پیگیریتون و انشاا با دعای مردم عزیزمان و با همکاری مسئولین در آینده ای نزدیک تیم خوبی در حد لیگ برتر و یا لیگ یک والیبال برای آق قلاخواهیم داشت.

گفتگو:تانی کاظمی پور

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست