• تاریخ: 2016-11-02
  • شناسه خبر: 21211
  • 309 بازدید

مسابقات کورس سوارکاری پائیزه کشور در گنبدکاووس برگزار می‌شود

ارکین نیوز-فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: با پیگیری‌ها و موافقت انجام شده مسابقات کورس سوارکاری کشور به هیئت گنبدکاووس واگذار شد و از هفته آینده فرآیند برگزاری کورس پائیزه آغاز می‌شود. عبدالقدیر کریمی ظهر امروز در ...

ارکین نیوز-فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: با پیگیری‌ها و موافقت انجام شده مسابقات کورس سوارکاری کشور به هیئت گنبدکاووس واگذار شد و از هفته آینده فرآیند برگزاری کورس پائیزه آغاز می‌شود.

عبدالقدیر کریمی ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: در چند ماه گذشته و با تعامل و همکاری مدیران دستگاه اجرایی به ویژه استاندار و دیگر مسئولان، به علت مطالبه مردم و تقاضای علاقمندان و جوانان به حوزه سوارکاری، دیروز واگذاری هیئت سوارکاری به گنبدکاووس نهائی شد و با وجود مشکلات امروز موافقت نهایی انجام شد و از هفته آینده فرآیند کورس صورت گرفته و ثبت‌نام آغاز می‌شود.

وی افزود: در یک مارتن ۱۵ساله و مشکلاتی که با فدراسیون سوارکاری و تهران و وزارت ورزش داشتیم از یک طرف و تلاش و پیگیری‌های استاندار و دیگر مدیران استانی و شهرستانی و ائمه جمعه شیعه و سنی امروز موافقت‌نامه واگذاری سوارکاری استان و شهرستان به گنبدکاووس انجام می‌شود که برای جامعه سوارکاری و مردم شریف بسیار با اهمیت است.

وی درباره برگزاری اجلاسیه ۴ هزار شهید استان گلستان ادامه داد: ۲۳آذرماه، مهمترین و کلیدی‌ترین برنامه اجلاسیه ۴هزار شهید استان گلستان در گنبدکاووس با همایش ۱۵هزار نفری رزمندگان برگزار می‌شود و این کنگره یک محک و امتحان و معیار برای ارزیابی مدیران است.

فرماندار ویژه گنبدکاووس درباره فعالیت‌های ستاد اربعین هم تصریح کرد: باهمت خوب مردم و خیران شهرستان، گنبدکاووس پذیرائی شام ۱۰هزار نفر از زائران را برعهده گرفت در صورتی که ۱۳شهرستان استان به همراه گرگان پذیرایی صبحانه و نهار زائرین این ۱۰ هزار نفر را تقبل کردند و این نشانگر این است که گنبدکاووس از ظرفیت بالایی برخوردار است که به تنهایی یک وعده پذیرایی را تقبل کرده است.

وی درباره ثبت‌نام سرشماری عمومی نفوس و مسکن اظهار کرد: یک سوم ثبت نام اینترنتی کل استان از شهرستان گنبدکاووس بوده و این شهرستان یکی از تاثیرگذارترین شهرستان‌ها در ارتقاء رتبه استانی از ۲۹ به ۱۰ بوده است.

کریمی اظهار داشت: کنگره جهانی امامزاده یحیی ابن زید هم در سال ۹۶برگزار می‌شود که ستاد شهرستانی آن برگزار شده و تا ۲ هفته آینده ستاد استانی آن نیز تشکیل و همه ما برای ساماندهی اطراف و پیرامون امامزاده باید تلاش کنیم.

فرماندار ویژه گنبدکاووس همچنین درباره روز گنبدکاووس اظهار کرد: اصرار داریم روز گنبدکاووس را به ثبت برسانیم که شهرداری و شورا مقدمات آن را فراهم کنند و در نظر داریم روز ثبت جهانی برج قابوس را روز گنبدکاووس کنیم تا شان و جایگاه و عظمت و شکوه گنبد در استان و کشور معرفی شود.
تسنیم

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست