• تاریخ: 2015-09-19
  • شناسه خبر: 8249
  • 2,367 بازدید

مراسم تجلیل ازبخشی نامی ترکمن صحرا خلیفه دردی طریک در آق قلا برگزار شد

ارکین نیوز-مراسم تجلیل از استاد خلیفه دردی طریک با حضور هیوه چی فرماندار و قجری معاون و دیگر مسئولین شهرستانی و استانی،بخشی های مشهور ترکمن صحرا و دیگر اقشار مردم آق قلا و شهرهای تابعه در محل پنج شنبه بازار این شهر برگزا ...

ارکین نیوز-مراسم تجلیل از استاد خلیفه دردی طریک با حضور هیوه چی فرماندار و قجری معاون و دیگر مسئولین شهرستانی و استانی،بخشی های مشهور ترکمن صحرا و دیگر اقشار مردم آق قلا و شهرهای تابعه در محل پنج شنبه بازار این شهر برگزار گردید.

در این مراسم فرماندار شهرستان آق قلا خلیفه دردی طریک یکی از برجسته ترین هنرمندان نه تنها ترکمن صحرا بلکه سرمایه بزرگی در عرصه هنر برای کشور دانست و افزود:مردان بزرگی در عرصه هنری مثل خلیفه کمتر پیدا می شود پس این هنرمندان را باید قدر دانست.

وی ضمن بیان اینکه شیوه استاد طریک بایستی مکتوب گردد؛ گفت: هنرمندان عرصه موسیقی در منطقه آثار ارزشمند و ماندگاری را خلق کردند و آثار جاودانه ای را به یادگار گذاشته اند که شایسته تقدیر هستند.

وی ضمن بیان اینکه شیوه استاد طریک بایستی مکتوب گردد؛ گفت: هنرمندان عرصه موسیقی در منطقه آثار ارزشمند و ماندگاری را خلق کردند و آثار جاودانه ای را به یادگار گذاشته اند که شایسته تقدیر هستند.

فرماندار شهرستان آق قلا بیان داشت: هنر موسیقی می‌تواند در عرصه انتقال مفاهیم ارزشی و اسلامی نقش بسیار موثری ایفا کند ولی متاسفانه به این هنر آنچنان که شایسته است ، توجه نشده است.

وی با تجلیل از خدمات این هنرمند در عرصه موسیقی افزود: شهرستان آق قلا ظرفیت های بسیاری در عرصه هنر و موسیقی دارد که می توان با برگزاری جشنواره ها ، خلاء فرهنگی شهرستان در عرصه هنری را پر کرد.

در ادامه دکتر شیرمحمدلی رییس شورای اسلامی شهرآق قلابا انتقاد از برخی تنگ نظری ها در خصوص فعالیت های فرهنگی و هنری اقوام گفت : نص صریح قانون اساسی اجازه این گونه فعالیت ها را به قومیت داده است در حالیکه برخی تنگ نظری ها و خود ترس ها باعث شده است تا ما از برگزاری چنین مراسماتی غافل شویم .

وی افزود: از الیاس هیوه چی فرماندار فرهنگ دوست شهرستان نیز تشکر می کنم که همیشه حمایت های معنوی خود را از ما دریغ نکردند و از برگزاری این چنین مراسماتی استقبال کردند.

دکتر شیر محمدلی در شان و جایگاه دردی طریک اضافه کرد: زبان من از بیان شان و جایگاه استاد دردی طریک قاصر است و این مراسم فقط می تواند گوشه ای از قدردانی مردم فرهنگ دوست آق قلا را به جایگاه ارزشمند ایشان نشان دهد .

در این مراسم اجرای برنامه شاد و هنری شاعران و بخشی های ترکمن صحرا باعث گرمی بخش این مراسم شده بود و نباید از زحمات شهرداری و شورای شهر آق قلا و دیگر کسانی که در هرچه بهتر برگزاری این مراسم کشیدند به سادگی گذشت که جای تقدیر دارد.
1442641323_img_1184
1442641338_img_1170
1442641365_img_1182
1442641374_img_1232

  • جلیل صحنه - 2015-09-19 در 7:21 ب.ظ

    با سلام:
    واقعا استاد دردی طریک یکی از اسطوره های دنیای موسیقی سنتی دوتار میباشد و بنده به نوبه خودم از بانیان این برنامه(تجلیل از استاد)قدردانی میکنم.

  • فرهنگ - 2015-09-19 در 7:39 ب.ظ

    سلام علیکم : حقیر بعنوان یک شهروند از مسببان برگزاری مراسم بزرکداشت خلیفه حاج دردی طریک کمال تشکر رادارم دیشب در مراسمی که در یک فضای باز ودر یک هوای بسیار خوب پاییزی برگزار میشداحساس غرور و افتخار میکردم بر نظم و انظباط حاکم وفرهنگ قدر شناسی مردم شهرمان وبر خود وظیفه دانستم تا مجددا از اعضای محترم شورای شهر و هنرمندان عزیز منطقه مسئولین محترم شهرستان تشکر و قدرانی نمایم واقعا دستتان درد نکند واجرتان باخدا و آرزوی توفیق در مسئولیتهایتان و آرزوی سلامتی برای تمامی شما عزیزان و خلیفه حاج دردی طریک

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست