• تاریخ: 2017-11-29
  • شناسه خبر: 24594
  • 640 بازدید

هیوه چی به سمت فرماندار جدید شهرستان بندرترکمن منصوب شد

ارکین نیوز- آئین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان ترکمن صبح امروز با حضور طهماسبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، میرباقری مدیرکل سیاسی انتخابات استان، منتظری مدیرکل حراست استان، حاج آخوند میرزاعلی امام جمعه آق قل ...

ارکین نیوز- آئین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان ترکمن صبح امروز با حضور طهماسبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، میرباقری مدیرکل سیاسی انتخابات استان، منتظری مدیرکل حراست استان، حاج آخوند میرزاعلی امام جمعه آق قلا و مشاور استاندار، حجت الاسلام منصوری، حاج آخوند قربان محمد اونق و حاج اخوند عبدالرحمن کر ائمه جمعه شهرستان ترکمن، و سایر مسئولین، علما و روحانیون در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ترکمن؛ طهماسبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در این مراسم گفت: تغییر و تحول جزء ذاتی هر دستگاه اداری است و تو سعه نیروی انسانی یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی اظهار داشت: جوانان و دانشجویان مدیران آینده این مرز و بوم هستند و ان شاا.. توسعه استان به برکت خون شهدا و با وفاداری جوانان به کشور و منطقه و استان رقم خواهد خورد.

وی با اشاره به موضوع اشتغال به عنوان یکی از مهمترین موضوعات گفت: باید تلاش کنیم مشکلات در خصوص سرمایه گذاری، اشتغال، تولید و تجارت برداشته شود و با اشاره به شعار سال” اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال” افزود: نگاه ما باید به درون باشد و از ظرفیت های خوب داخل کشور استفاده کنیم و نباید دستاوردها و داشته های خود را سبک بشماریم.
1511947859_photo_2017-11-29_12-55-20
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، دیپلماسی و قدرت نظامی و موشکی را دوبال توسعه نظام جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: دستاوردهای نظام در حوزه های مختلف سیاسی، نظامی، علمی ، فناوری و .. باعث اقتدار بیشتر نظام جمهوری اسلامی است.

وی وحدت در استان گلستان را بی نظیر دانست و گفت: وحدت در استان ما در ایران و حتی در جهان بی سابقه است و این وحدت را مدیون علمای شیعه و سنی، فرهیختگان، نخبگان، خبرنگاران و رسانه ها، احزاب و گروه های سیاسی، علما و اساتید حوزه های علمیه و مخصوصا نماینده مقام معظم رهبری در استان حضرت آیت ا.. نورمفیدی دانست.

عبدالحکیم فیروزی فرماندار سابق شهرستان ترکمن در این مراسم گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران برعهده گرفتن مسئولیت یکی از توفیقات بزرگ است و هیچ توفیقی بالاتر از خدمتگزاری بی منت به مردم نیست و از تمامی مردم خوب و نجیب، مسئولان و روحانیون و ائمه جمعه شهرستان تشکر و قدردانی کرد.
1511947808_photo_2017-11-29_12-54-19 (1)
دکتر نورقلی پور نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: اکتفای حداقلی به منابع دولتی و دستیابی به منابع غیردولتی و جذب سرمایه گذار از انتظارات جدی از فرماندار شهرستان ترکمن است و افزود: هدف ما افزایش درآمد سرانه شهروندان است و در این راستا بر شناسایی و استفاده از ظرفیت های بالقوه استان و شهرستان و و به فعلیت رساندن آن ها تاکید کرد.

در این مراسم از زحمات و تلاش های عبدالحکیم فیروزی تقدیر و تشکر و طی حکمی از سوی سید مناف هاشمی استاندار گلستان، “الیاس هیوه چی” به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان ترکمن معرفی شد.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست