• تاریخ: 2017-01-24
  • شناسه خبر: 22089
  • 354 بازدید

امام‌جمعه خواجه نفس گمیشان: دهه فجر فرصت ارج نهادن به زحمت دلسوزان انقلاب است

ارکین نیوز- امام‌جمعه خواجه نفس گمیشان گفت: دهه فجر فرصت ارج نهادن به زحمت دلسوزان انقلاب است. حاج امانگلدی آخوندی حنفی عصر یکشنبه در نشست با گروه خبری فجر گلستان که در گمیشان برگزار شد، گفت: بهمن‌ماه، ماهی است که استکبا ...

ارکین نیوز- امام‌جمعه خواجه نفس گمیشان گفت: دهه فجر فرصت ارج نهادن به زحمت دلسوزان انقلاب است.

حاج امانگلدی آخوندی حنفی عصر یکشنبه در نشست با گروه خبری فجر گلستان که در گمیشان برگزار شد، گفت: بهمن‌ماه، ماهی است که استکبارستیزی در آن موج می‌زند و این ماه را باید ماه نور نامید چراکه در این ماه ملت ایران با هدایت‌های رهبری فرزانه به پیروزی رسید.

وی افزود: دهه فجر یادآور بهترین روزهای انقلاب اسلامی بوده و فرصتی است که رشادت‌های مردم آن دوران و خون‌های به زمین ریخته را ارج بنهیم چراکه زندگی آسوده امروز ما مدیون خون ریخته شده و تحمل رنج و عذاب مردمان آن دوران است.

امام‌جمعه خواجه نفس گمیشان اظهار کرد: جمهوری اسلامی میوه به ثمر رسیده انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) بوده و باید تلاش کنیم شکر گذار این نعمت باشیم.

حنفی بابیان اینکه باید برنامه‎ها و پروژه‎های دولت به مردم اطلاع‌رسانی شود، گفت: نباید اجازه دهیم تا غفلت مردم نسبت به زحمات دولت موجب سوءاستفاده دشمنان شود.

امام‌جمعه خواجه نفس گمیشان اظهار کرد: روحانیون زیادی در این شهرستان هستند که با همدلی و همراهی یکدیگر جشن‌های دهه فجر را بهترین شکل برگزار می‌کنند.

وی افزود: ما روحانیون ائمه جمعه از مردم بزرگ منطقه که سال‎های قبل در این راهپیمایی شرکت کردند تقدیر و تشکر می‎کنیم و به همه مردم سفارش می‎کنیم که در این راهپیمایی حضور مستمر داشته باشند تا با حضور خود مشت محکمی به دهان یاوه‌گویان بزنند.

حنفی حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را عامل ناکامی دشمنان دانست و گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی عظمت انقلاب را به رخ جهانیان خواهد کشید/مهر

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست