• تاریخ: 2015-02-04
  • شناسه خبر: 1363
  • 2,989 بازدید

ˈابراهیم سن سبلیˈ سرمربی جدید تیم والیبال تعاون گنبدکاووس شد

ارکین نیوز-مدیرعامل باشگاه تعاون گنبدکاووس گفت: به دنبال کناره گیری عظیم جزیده از سمت سرمربی تیم تعاون گنبدکاووس ،ˈابراهیم سن سبلیˈ به عنوان سرمربی جدید تیم انتخاب شد. ˈنورمحمد عاشوری نسبˈ افزود: عظیم جزیده روز جمعه هفته ...

jq2s6igdvoq6ncunulgl
ارکین نیوز-مدیرعامل باشگاه تعاون گنبدکاووس گفت: به دنبال کناره گیری عظیم جزیده از سمت سرمربی تیم تعاون گنبدکاووس ،ˈابراهیم سن سبلیˈ به عنوان سرمربی جدید تیم انتخاب شد.

ˈنورمحمد عاشوری نسبˈ افزود: عظیم جزیده روز جمعه هفته گذشته در تماس تلفنی با یکی از اعضای باشگاه از سمت خود استعفا داد و در این مدت نیز در تمرینات بازیکنان حاضر نشد.

وی افزود: به همین خاطر ˈابراهیم سن سبلیˈ که در این فصل کمک مربی تیم بود به عنوان سرمربی انتخاب شد.

عاشوری نسب، در خصوص علت کناره گیری جزیده گفت: وی تاکنون دلیل کناره گیری خود را اعلام نکرد ولی ظاهرا یکی از دلایل وی مشکلات مالی باشگاه بوده است.

عاشوری نسب اظهار داشت: باشگاه مشکلات مالی دارد ولی این امر بهانه خوبی برای کناره گیری نیست.

وی گفت: در این تیم ۱۸ نفر با همین مشکلات در حال تلاش هستند و مطمئنا مشکلات مالی به زودی حل خواهد شد.

مدیر عامل باشگاه تعاون گنبدکاووس افزود: از ابتدای فصل به رغم نتایج نه چندان مطلوب و فشار افکار عمومی برای تغییرات در تیم، هیچگاه کادر فنی خود را زیر سوال نبرده و از مربیان تیم حمایت کردیم.

وی گفت: مطمئنا تیم تعاون در دو دیدار باقی مانده نیز با قدرت در میدان ظاهر خواهد شد و مشکلات مالی این باشگاه نیز به زودی حل می شود.

تیم والیبال تعاون در دو دیدار پایانی لیگ برتر به ترتیب میهمان تیم های ارتعاشات صنعتی تهران و نیز شهرداری تبریز خواهد بود.ایرنا

ارکین نیوز-سرمربی جدید تعاون گنبد یکی از نام آوران والیبال‌آق قلا و ترکمن صحرا بوده که بهترین بازیکن نوجوانان جهان نیز در کارنامه وی دیده می شود.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست