• تاریخ: 2016-04-22
  • شناسه خبر: 16943
  • 494 بازدید

چهار سال دور از خانواده به آموختن قرآن پرداختم

ارکین نیوز – حامد عزیز میرابی، استاد برگزیده قرآن در سال ۱۳۹۴، ساکن بندر ترکمن است و از کودکی نزد پدر تحت آموزش‌های دینی بوده است، وی اولین دارالقرآن را در روستای خود افتتاح کرده است. به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا ...

ارکین نیوز – حامد عزیز میرابی، استاد برگزیده قرآن در سال ۱۳۹۴، ساکن بندر ترکمن است و از کودکی نزد پدر تحت آموزش‌های دینی بوده است، وی اولین دارالقرآن را در روستای خود افتتاح کرده است.
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حامد عزیز میرابی، استاد برگزیده سال ۱۳۹۴، از شهرستان بندرترکمن، استان گلستان است، پدر وی از اساتید حوزه علمیه بود و خود او از دوران طفولیت نزد پدر بوده است، او بعد از اتمام دوران ابتدایی با تشویق پدر، به حوزه علمیه رفت و آموزش دید.
حامد عزیز میرانی، استاد برتر قرآن سال ۱۳۹۴، در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، از نقش پدرش در ورود به مسیر قرآن گفت: پدرم استاد حوزه علمیه بود و من نیز از طفولیت نزد او بودم، بعد از دوران ابتدایی با تشویق‌های پدر، به حوزه علمیه رفتم و در آن زمان، هنگام تعطیلات تابستانی به یک استاد قرآنی رجوع می‌کردم، بعد از گذشت چندسال پدرم را از دست دادم و من به عمویم رجوع کردم و دروسم را تکمیل کردم.
وی ادامه داد: بعد از مدتی، در حدود سال ۱۳۸۰ با اینکه سن بالایی داشتم، به قرآن‌ علاقه داشتم، نزد یکی از اساتید قدیمی قرآن رفتم و او مرا تشویق کرد و حدود چهار سال در خدمت او بودم و آموزش دیدم و ۲۰ جزء از قرآن را حفظ کردم، بعد از این چهار سال به روستای خود، نزد خانواده بازگشتم.

میرابی در رابطه با تأسیس دارالقرآن روستا بیان کرد: وقتی بازگشتم، دیدم در روستایی که هستیم حوزه علمیه وجود دارد اما دارالقرآن نیست لذا بین روحانیت تصمیم گرفتیم تا بنده مسئولیت دارالقرآن را به‌دست بگیرم و دارالقرآن را راه‌اندازی کنیم، در اواخر سال ۱۳۸۵ به سازمان تبلیغات اسلامی مراجعه کردیم و مجوزهای لازم را دریافت کردیم و کار خود را به‌طور رسمی آغاز کردیم.
وی از همکاری خود با سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما طبق آیین‌نامه‌ای که فرستاده می‌شد حرکت می‌کردیم و برنامه‌ها را بر آن اساس می‌چیدیم و به این ترتیب به جایی رسیدیم که خودمان را یک سازمان کوچک می‌بینیم و قصد داریم تا مدیریت را به‌گونه‌ای ترتیب دهیم، تا شاگردان را بهتر تربیت کنیم و بیشتر با مردم باشیم.
وی افزود: در منطقه ما دارالقرآن‌ها شبانه روزی هستند و با اینکه این کار مشکل است، اما این امر خوبی است، با این حال وقتی کار این دارالقرآن‌ها راه بی‌افتد و راه خود را پیدا کند و مردمی باشد، سختی‌ها از بین می‌رود و مردم هرآنچه نیاز باشد را برطرف می‌کنند و به این ترتیب ماهم با سازمان تبلیغات اسلامی هماهنگ می‌شویم و می‌توانیم برنامه‌ها را بهتر کنیم و در مناطق مختلف حضور پیدا می‌کنیم و آموزش‌های لازم را می‌بینیم و در منطقه خود به مردم ارائه می‌کنیم.
این استاد برتر در پایان به فعالیت‌های دارالقرآن‌ شهرستان خود اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه آموزش‌های ما شبانه‌روزی است، درس‌های متعددی مانند؛ تدبر در قرآن، صوت و لحن، قرائت و تجوید که برای درست خوانی نماز است، را آموزش می‌دهیم.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست