- تاریخ: 2017-12-09
- شناسه خبر: 24756 666 بازدید
ایجاد ۲۵۰۰ آبگیر در مراتع شمال آق قلا برای جمع آوری آب باران
ارکین نیوز-مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت که برای نخستین بار در استان دوهزار و ۵۰۰ آبگیر به منظور جمع آوری آب باران و ذخیره نزولات آسمانی در مراتع شمال شهرستان آق قلا در دست ایجاد است. ابوطالب قزلسفلو روز شنبه ...

ارکین نیوز-مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت که برای نخستین بار در استان دوهزار و ۵۰۰ آبگیر به منظور جمع آوری آب باران و ذخیره نزولات آسمانی در مراتع شمال شهرستان آق قلا در دست ایجاد است.
ابوطالب قزلسفلو روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: طبق گزارش منابع طبیعی و آبخیزداری آق قلا، عملیات ایجاد این آبگیرها از ۲۵ آبان در سطح ۵۰ هکتار و در اراضی دارای شیب ۵ تا ۲۵ درصد با پیمانکاری شرکت تعاونی تخصصی و فراگیر نماد طبیعت این شهرستان آغاز شده است.
به گفته وی؛ تاکنون یکهزار و ۵۰۰ آبگیر با مشخصات فنی شکل هلالی نزدیک به نیم دایره به قطر۳ متر و عمق ۴۰ تا ۵۰ سانتیمتر اجرا شده است.
وی افزود: با انجام این طرح علاوه بر ذخیره نزولات آسمانی در راستای حفظ و تقویت خاک محل، اقدام به کشت بوته های مرتعی متناسب با منطقه از جمله آتریپلکس و قره داغ خواهد شد.
قزلسفلو گفت: بودجه این طرح با اعتباری افزون بر ۲۷۵ میلیون ریال از محل اعتبارات ملی طرح جامع مقابله با بیابان زدایی تامین می شود.
در گلستان حدود ۸۶۲ هزار هکتار مرتع وجود دارد که بیشتر این مراتع در شمال استان از جمله شهرستان های آق قلا، گنبدکاووس، مراوه تپه و کلاله قرار دارد.