- تاریخ: 2015-12-20
- شناسه خبر: 11998 1,020 بازدید
۲۸ نامزد نمایندگی مجلس درسه حوزه انتخابیه شرق گلستان ثبت نام کردند
ارکین نیوز – شمار ثبت نام کنندگان برای تصدی نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی درسه حوزه انتخابیه شرق استان گلستان تا پایان وقت اداری دومین روز ثبت نام، به ۲۸ نفر رسید. [۲۸ نامزد نمایندگی مجلس درسه حوزه انتخابیه ...

ارکین نیوز – شمار ثبت نام کنندگان برای تصدی نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی درسه حوزه انتخابیه شرق استان گلستان تا پایان وقت اداری دومین روز ثبت نام، به ۲۸ نفر رسید.
[۲۸ نامزد نمایندگی مجلس درسه حوزه انتخابیه شرق گلستان ثبت نام کردند]
به گزارش خبرنگار ایرنا، از تعداد ثبت نام کنندگان تا ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه عصر امروز یکشنبه در سه حوزه انتخابیه اصلی شامل شهرستان های گنبدکاووس، مینودشت و رامیان یک نفر زن و ۲۷ نفر مرد هستند.
معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس دراین خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در دومین روز از ثبت نام نامزدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی درحوزه انتخابیه این شهرستان تعداد چهار نفر ثبت نام کردند که یک نفر زن و سه نفر مرد می باشند.
محمد حمیدی با بیان اینکه از بین افراد ثبت نامی امروز یکشنبه، سه نفر (دو مرد و یک زن) از اهل سنت و یک نفر شیعه هستند، اظهار داشت: در نخستین روز ثبت نام نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی درحوزه انتخابیه این شهرستان نیز پنج نفر ثبت نام کردند که دو نفر شیعه و سه نفر اهل سنت بودند.
وی اضافه کرد: درپایان دومین روز ثبت نام نمایندگی مجلس شورای اسلامی درمجموع تعداد ۹ نفر برای نامزدی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گنبدکاووس ثبت نام کردند.
به گزارش ایرنا، حوزه انتخابیه شهرستان گنبدکاووس براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۹۰ افزون بر ۳۲۵ هزار نفر جمعیت و یک کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.
فرماندار شهرستان مینودشت نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تعداد ثبت نام کنندگان تصدی نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی دراین حوزه انتخابیه را در دومین روز، چهار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد سه نفر باحضور در این فرمانداری و یک نفر نیز با حضور در وزارت کشور ثبت نام کردند.
اسرافیل وزیری با بیان اینکه تمام ثبت نام کنندگان امروز مرد هستند و یکی از آنان از اهل سنت هستند، افزود: در روز اول ثبت نام نیز سه نفر برای تصدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی دراین حوزه انتخابیه ثبت نام کرده بودند که تمامی آنها مردو شیعه بودند.
به گزارش ایرنا، حوزه انتخابیه مینودشت که سه شهرستان دیگر به نام های گالیکش، کلاله و مراوه تپه را نیز به عنوان حوزه فرعی تحت پوشش دارد، یک کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.
جمعیت این چهار شهرستان براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۹۰ درمجموع
۳۰۶ هزار نفر است.
فرماندار شهرستان رامیان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، شمار ثبت نام کنندگان برای تصدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی دراین حوزه انتخابیه را طی دو روز ۱۲ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد هشت نفر روز گذشته و چهار نفر امروز ثبت نام کرده اند.
جواد صادقلو روز یکشنبه افزود: تمامی ثبت نام کنندگان مرد و شیعه هستند ضمن اینکه از چهار نفر ثبت نامی امروز یک نفر در وزارت کشور ثبت نام کرده است.
به گزارش ایرنا، حوزه انتخابیه شهرستان رامیان که شهرستان آزادشهر را نیز به عنوان حوزه فرعی تحت پوشش دارد، با مجموع جمعیت تقریبی ۱۷۸ هزار نفر، یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.
بر ا ساس قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، مهلت ثبت نام نامزدهای تصدی نمایندگی این نهاد قانون گذاری یک هفته است که از روز شبنه هفته جاری آغاز و تا پایان روز جمعه ادامه خواهد داشت.
همچنین براساس قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، داوطلبان نمایندگی این نهاد قانون گذاری، می توانند به منظور اعلام داوطلبی خود با همراه داشتن مدارک ذیل به ستاد انتخابات کشور، فرمانداری های مراکز حوزه های انتخابیه، سفارتخانه ها یا کنسولگری های ایران در خارج از کشور مراجعه و نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام کنند.
** مدارک مورد نیاز:
۱- اصل کارت ملی و سه نسخه تصویر آن.
۲- اصل شناسنامه عکسدار و سه نسخه تصویر کلیه صفحات آن .
۳- ۱۰ قطعه عکس جدید ۴ × ۳ (ترجیحا با زمینه روشن) .
۴- اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی و یا مدرک معادل که معتبر باشد .
۵- اصل و تصویر گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال در پست و مقام و مشاغل مشمول استعفای موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی .
۶- اصل و تصویر برگ پایان خدمت وظیفه عمومی و یا مدرکی معتبر دال بر روشن بودن وضعیت مشمولیت خدمت وظیفه عمومی.
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان باانتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ، هفتم اسفند ماه سال جاری برگزار می شود.
نیمی از جمعیت یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفری گلستان در هفت شهرستان واقع در شرق این استان سکونت دارند؛ در استان گلستان از جمله در شرق این استان هموطنان اهل سنت که قریب به اتفاق آنها را ترکمن ها تشکیل می دهند، سکونت دارند.
/