• تاریخ: 2018-06-29
  • شناسه خبر: 26563
  • 475 بازدید

وزیر تعاون در گلستان: تنش های تحمیلی اتحاد در ساختار قدرت را تقویت کرده است

ارکین نیوز-وزیر تعاون، کا ر و رفاه اجتماعی گفت : تحریم ها و تنش های تحمیلی از سوی دشمنان ؛ تقویت انسجام و اتحاد در بین ساختار قدرت نظام را در پی داشته است. علی ربیعی شامگاه پنجشنبه در جمع فعالان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ...

ارکین نیوز-وزیر تعاون، کا ر و رفاه اجتماعی گفت : تحریم ها و تنش های تحمیلی از سوی دشمنان ؛ تقویت انسجام و اتحاد در بین ساختار قدرت نظام را در پی داشته است.

علی ربیعی شامگاه پنجشنبه در جمع فعالان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان گلستان اظهار داشت : اتفاقات ایجاد شده از سوی دشمنان باعث شد تا وحدت موجود بین روسای قوای مجریه، مقننه و قضاییه بیش از بیش تقویت شود.

وی همچنین گفت: عده ای سوداگر می خواهند از بیماری مزمن اقتصادی کشور که همان نقدینگی بالا بوده سوء استفاده کرده و ناامنی روانی در سطح جامعه ایجاد کنند.

وزیر کار با بیان اینکه ایجاد آشوب و تنش در جامعه ایران هدف اصلی رییس جمهوری آمریکا بوده که به صراحت آن را برزبان آورده است، ادامه داد: ما باید بیش از هر زمان دیگری خویشتندار و متحد باشیم.

وی اضافه کرد: باید با روان سازی و تقویت زیرساختها به سوی تولیدات با کیفیت داخلی حرکت کنیم و با خلق محصول ایرانی با کیفیت مطلوب علاوه بر خودکفایی در داخل بازارهای منطقه ای را نیز بدست بیاوریم که با توجه با توانایی و ظرفیت موجود در جامعه ما امری شدنی و ممکن است.

ربیعی همچنین گفت: باید با همبستگی و بالا بردن دلسوزی مقدمات عبور از شرایط تحریم را فراهم سازیم.

وی از همه شرکای اقتصادی اجتماعی خواست تا در ایجاد توازن اجتماعی به دولت کمک کنند.

وزیر تعاون افزود: یکی از وظایفی را که رییس جمهوری به وزارتخانه تعاون سپرده مشارکت در امر فقرزدایی است.

وی تاکید کرد که از همه توان اقتصادی و اجتماعی سازمانهای زیر مجموعه وزارتخانه جهت بهبود شرایط اقتصادی و حفاظت از شرایط زندگی مطلوب مردم استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایرنا در این نشست تعدادی از فعالان حوزه های مختلف استان گلستان هم نظرات خود را طرح کردند/ایرنا

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست