• تاریخ: 2015-02-07
  • شناسه خبر: 1455
  • 3,228 بازدید

دکتر توسلی ۲۲ بهمن در آق قلا

ارکین نیوز – دکتر سید محمد توسلی در راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهر آق قلا همگام مردم شهرستان آق قلا شرکت خواهند کرد. بر اساس اخبار دریافتی از دکتر سید محمد توسلی بعنوان یکی از کاندیداهای مجلس یاد می شود . البته براساس اط ...

image-d51d5d41dda6a5be38a49e7772bb532950cf42263a0d36dfff8dd7ce833a5282-V

ارکین نیوز – دکتر سید محمد توسلی در راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهر آق قلا همگام مردم شهرستان آق قلا شرکت خواهند کرد.
بر اساس اخبار دریافتی از دکتر سید محمد توسلی بعنوان یکی از کاندیداهای مجلس یاد می شود .
البته براساس اطلاعات موثق دکتر توسلی حضور خود را در انتخابات آتی در محافل خصوصی اعلام کرده است.
بهرحال دوستداران وی می توانند با دکتر توسلی در روز ۲۲ بهمن به صورت رودررو صحبت کنند.
سید محمد توسلی از جمله مدیران جوان و تحصیلکرده ای است که در کنار سوابق ورزشی سابقه مدیریتی درخشانی نیز در کارنامه خود دارد که از آن جمله می توان به ریاست دانشگاه آزاد واحد آق قلا اشاره کرد. وی که دکترای تربیت بدنی و علوم ورزشی خود را از آکادمی علوم جمهوری تاجیکستان اخذ کرده است. هم اکنون و به تازگی مسئول انجمن والیبال دانشگاه آزاد اسلامی شده است.
برای آشنایی بیشتر با دکتر توسلی مصاحبه سایت ورزشی نیوز را با ایشان درج می کنیم.
ورزشی نیوز: لطفا خودتان را معرفی بفرمایید.
محمد توسلی هستم، متولد ۱۳۵۳، البته خیلی ها باور نمی کنند. اصالتا از استان گلستان و شهرستان آق قلا می باشم. دوره کارشناسی را در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی در سال ۱۳۷۰ به پایان رساندم، متعاقبا کارشناسی ارشد را در همین رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گذراندم. پس از آن برای ادامه تحصیلات عازم خارج ازکشور شدم و مقطع دکترا را در آنجا به پایان رساندم. البته مجددا در ایران در همین رشته در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته دکترا قبول شدم و هم اکنون در حاصل تحصیل می باشم.
ورزشی نیوز: از چه زمانی به صورت حرفه ای وارد ورزش شدید؟
سابقه ورزشی بنده به دهه ۶۰بر می گردد. سال ۱۳۶۶ به عضویت تیم ملی والیبال نوجوانان در آمدم و دو سالی در خدمت تیم ملی بودم. بعد از آن هم به مدت دو سال عضو تیم جوانان شدم. بعد از آن چون بیشتر درگیر تحصیلات بودم از ورزش حرفه ای مقداری فاصله گرفتم و پس از آن به جرگه مربی گری پیوستم و الان هم جزو مربیان ملی کشور می باشم.
ورزشی نیوز: مسئولیت هایی که تاکنون داشته اید را مختصرا بفرمایید.
بنده از سال ۱۳۷۸ به استخدام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در آمدم. در این مدت رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه هنر، رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده حقوق و قضایی و مدیر خدمات دانشجویی دانشگاه بودم. تا اینکه در سال ۱۳۸۷ به عنوان رئیس واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آق قلا در استان گلستان معرفی شدم. به مدت ۴ سال این مسئولیت را داشتم و در سال ۱۳۹۱ به خانه اصلی خودم یعنی واحد تهران مرکز بازگشتم و به عنوان مشاور ریاست واحد مشغول به کار شدم و مسئولیت مدیریت کل فارغ التحصیلان را برعهده داشتم. هم اکنون هم به عنوان مدیرکل امور آموزشی رفاهی دانشگاه در خدمت دانشجویان هستم.

ورزشی نیوز: از چه زمانی مسئول انجمن والیبال دانشگاه آزاد شدید؟
زمانی آقای دکتر دادکان به عنوان معاونت ورزش در سازمان مرکزی شروع به فعالیت کردند و تربیت بدنی هم از جایگاه مدیرکلی به معاونت ارتقاء داده شد که واقعا حرکت خوبی در ورزش دانشگاهی اتفاق افتاد. زمانی آقای دادکان در این سمت قرار گرفتند ورزش ها را به صورت انجمنی تقسیم بندی کردند بنده هم افتخار داشتم که از سال ۹۲ به عنوان دبیر انجمن والیبال در دانشگاه آزاد فعالیت کنم و اخیرا هم آقای دکتر دادکان لطف کردند و بنده را به عنوان رئیس انجمن والیبال دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کردند. همین جا از ایشان و همکارانشان تقدیر و تشکر می کنم که به بنده اعتماد کردند و امیدوارم که بتوانم سفیر خوبی برای ورزش دانشگاه آزاد در سطح کشور و خارج ازکشور باشم.
ورزشی نیوز: اعضای انجمن را معرفی کرده اید؟
بله، در انتخاب اعضای انجمن بنده سعی کردم که از افراد والیبالی و کسانی که تجربه چندین ساله در این رشته ورزشی دارند و از اساتید خود بنده هم هستند استفاده کنم. ما پنج عضو باید داشته باشیم. یکی رپیس انجمن، یکی نایب رئیس که می بایست خانم باشد، دبیر انجمن و دو عضو اصلی. خانم صغری نژاد نایبی که نایب رئیس والیبال جمهوری اسلامی ایران هستند به عنوان نایب رئیس، جناب آقای بهرام جعفرپور که از بازیکنان سابق تیم ملی و جزو مربیان بین المللی کشور هستند به عنوان دبیر، آقای دکتر تاروردی زاده که پیش از من مسئولیت انجمن والیبال را برعهده داشتند به عنوان عضو اصلی و آقای استاد مهرانپور که هم اکنون رپیس کمیته آموزش فدراسیون والیبال ایران می باشند و قبلا هم مربی من بودند به عنوان دیگر عضو اصلی معرفی شدند.

ورزشی نیوز: برنامه های شما برای والیبال دانشگاه آزاد به چه صورت است؟
ما برنامه ریزی بسیار خوبی برای والیبال انجام داده ایم. تصمیم گرفته شد که از امسال مسابقات والیبال به صورت لیگی برگزار شود. به این صورت که در سه سطح به صورت دسته یک، دسته دو و دسته سه برگزار کنیم. تیم های حاضر در دسته های مختلف برای دور اول به این صورت انتخاب شدند که حدود سه ماه پیش در واحد نجف آباد اصفهان مسابقات قهرمانی کشور را برگزار کردیم که از هر منطقه (۶ منطقه در کل) تیم های اول و دوم به این مسابقات راه پیدا کردند. قرار بر آن شد که ۸ تیمی که به مرحله یک هشتم نهایی راه پیدا کردند تیم های دسته یک ما را تشکیل می دهند. ۴ تیم باقی مانده به همراه ۶ تیم رتبه سوم در هر منطقه که در کل می شود ۱۰ تیم، تیم های دسته دو شدند. باقی تیم ها نیز در دسته سه قرار می گیرند. قرار بر این شد که در هر دسته تیم های اول و دوم به دسته بالاتر و ۲ تیم پایین جدول به دسته پایین سقوط کنند.
مسابقات بانوان و آقایان از مردادماه سال ۹۴ به این صورت برگزار خواهد شد. البته محل برگزاری این مسابقات هنوز مشخص نشده است اما بنده پیشنهاد کرده ام که در استان های والیبال خیز باشد که بتواند شرایط لازم برای برگزاری این مسابقات را فراهم کند.
به مناسبت دهه فجر، در قشم مسابقات والیبال ساحلی آقایان را برگزار می کنیم. سیزدهم بهمن ورود تیم ها به قشم خواهد بود و از چهاردهم به مدت دو الی سه روز مسابقات قهرمانی والیبال ساحلی کشور را برگزار می کنیم. بعد از این مسابقات هم می خواهیم برای اساتید و کارکنان مسابقات والیبال برگزار کنیم.
ورزشی نیوز: چرا در لیگ برتر تیم داری نمی کنید؟
در دوره ای که آقای تاروردی زاده مسئول انجمن بودند این پیشنهاد را به آقای دادکان دادیم. آقای دکتر گفتند که یک برآورد هزینه داشته باشید که برای حضور در سوپرلیگ چه مقدار هزینه لازم است؟ ما پس از تحقیقات میدانی دو پیشنهاد به آقای دادکان دادیم. پیشنهاد اول این بود که اگر می خواهیم از همان اول بهترین بازیکنان را بگیریم حدود ۳ میلیارد هزینه خواهد داشت و پیشنهاد دوم این بود که اگر بخواهیم بازیکنان باقی مانده که نتوانسته اند قراردادی منعقد کنند را به خدمت دربیاوریم با یک و نیم تا دو میلیارد تومان می توان تیم را بست. ولی در این حالت دیگر نمی توانیم روی سکو باشیم. بعد از مطرح شدن پیشنهادهای ما به دلیل اینکه هزینه ها خیلی بالا بود مورد تایید قرار نگرفت.

ورزشی نیوز: چرا از ظرفیت های خود دانشگاه آزاد استفاده نمی کنید؟ شما که مسابقات خودتان را در سطح بالایی برگزار می کنید چرا از همین ظرفیت بهره نمی برید؟
همین موضوع را همان روزی که آقای دکتر دادکان مسئولیت را به من دادند مطرح کردم. به ایشان گفتم که می خواهم در سطح لیگ تیمداری کنم. با آقای عزیزخانی هم صحبت کردیم، گفتند چون هزینه های سوپرلیگ بسیار بالاست می توانیم در دسته یک تیمداری کنیم. من برآوردی انجام دادم و چون ما دانشجویان قهرمان ملی زیادی در سطح استان ها و کشوری داریم حدود ۴۰ نفر را انتخاب کردیم. چون هدف ما در اصل استعدادیابی بود. در همین مسابقات قهرمانی کشور که در نجف آباد اصفهان برگزار شد بنده شخصا به عنوان ناظر حضور داشتم و حدود ۴۰ نفر از دوازده تیم انتخاب کردم که واقعا می توانند در سطح سوپرلیگ و دسته یک مسابقه دهند. البته آقای فرهاد اعرابی، رحمت نوری، بهرام جعفرپور و آقای علی عروجی هم در این امر کمک کردند. من گفتم اگر بتوانیم به این دانشجویان تسهیلات و یا امتیازاتی بدهیم مانند تخفیف شهریه و یا مساعدت در نقل و انتقالات می توانیم با حدود ۵۰۰ میلیون تومان یک تیم بسیار خوب در سطح دسته یک کشور داشته باشیم که تضمین کنیم حتما بر روی سکو قرار بگیریم. این پیشنهاد در کارگروه معاونت ورزش در دست بررسی است. امیدواریم که بتوانیم برای سال بعد یک تیم در سطح یک داشته باشیم. اگر بنده به عنوان مسئول انجمن حضور داشته باشم قطعا این موضوع را پیگیری می کنم و انشاءالله حداقل در لیگ دسته یک کشور تیم خواهیم داشت.

ورزشی نیوز: در بخش بانوان برنامه ها به چه صورت است؟
ما بخش بانوان را به خانم نژاد نایبی سپرده ایم و ایشان هم برنامه های خوبی در سطح بانوان دارند. ایشان هم پیشنهاد دادند که مسابقات والیبال ساحلی را برای بانوان هم برگزار کنیم و مصر بودند که در سطح لیگ هم تیم داشته باشند. اما متاسفانه چون دانشگاه آزاد ورزش را به عنوان یک هزینه نگاه می کند و نه به عنوان سرمایه گذاری، سرانه محدودی دارد و نمی تواند در همه رشته ها در سطح سوپرلیگ تیم داری کند.

ورزشی نیوز: آقای دکتر یک مقدار در رابطه با مسیر پیشرفت والیبال از دهه۶۰ تاکنون صحبت کنید.
ببینید دهه ۶۰که ما خودمان عضو تیم ملی والیبال ایران بودیم اولین دوره ورود مربیان خارجی بود. سال ۶۶ یا ۶۷ بود که آقای ماتسو موتو به عنوان مربی تیم ملی به ایران آمدند. ایشان یک سال در ایران کار کردند و تمرین دیمی را به سمت حرفه ای شدن بردند. در آن زمان من در شهرستان آق قلا هفته ای سه جلسه ی یک ساعت و نیمی تمرین می کردم که با آمدن آقای ماتسو موتو به روزی سه جلسه تمرین رسید. بعد از یک سال آقای ایوان بوکانیکوف که از قهرمانان به نام روسیه بودند برای مربی گری به ایران آمدند. من همیشه می گویم که پیشرفت والیبال ایران مدیون کارهای مستر ایوان بوکانیکوف است. اولین اقدام آقای بوکانیکوف این بود که به تمام مناطق والیبال خیز ایران رفتند و بازیکنانی که بالای ۱۸۵ سانتی متر قد داشتند را به تیم ملی دعوت کردند. ایشان اینها را انتخاب کردند و گفتند که ۵ سال دیگر این بازیکنان را از من تحویل بگیرید. آقای بهنام محمودی، علیرضا نادی، داود مقبلی و خیلی از بازیکنان موفق دیگر تیم ملی حاصل دسترنج ایشان بود. در آن زمان ما زنگ تفریح تیم های آسیایی بودیم. حتی تیم پاکستان هم به راحتی ما را می برد. البته در کنار آقای بوکانیکوف مربیان داخلی زیادی بودند مثل آقای مصطفی کارخانه که زحمات زیادی برای والیبال کشیدند. آقای بوکانیکوف حدود ۱۵ سال در ایران زندگی کرد و پایه اصلی والیبال ایران را رقم زد. الان خدا را شکر والیبال ایران به جایی رسیده است که تیم های بزرگ دنیا را به چالش می کشد. الان به والیبال و به صورت کلی به ورزش به صورت یک علم نگاه می شود که همین امر باعث ترقی ورزش می شود.
ورزشی نیوز: همانطور که خودتان هم اشاره کردید، قراردادهای والیبالیست ها نیز مانند فوتبالیست ها به سمت میلیاردی رفته است. چگونه می توان تضمین کرد که همان طور که فساد در فوتبال بیداد می کند در والیبال این اتفاق نیفتد؟
من نمی توانم تضمین کنم که این اتفاق نیفتد. قطعا با ورود قراردادهای سنگین، دلالان خاص خودش هم امکان دارد که وارد رشته والیبال بشوند. و من هیچ ضمانتی نمی کنم که والیبال دچار این حاشیه ها نشود. اما امیدوارم حالا که والیبال ما به اصطلاح گل کرده است و موفقیت های زیاد را در سطح جهانی کسب کرده، دچار این حاشیه ها نشود.

ورزشی نیوز: رسانه ها چه نقشی در اعتلای ورزش کشور می توانند داشته باشند؟
من نقش رسانه ها را خیلی پررنگ می بینم. اما به شرط اینکه صداقت داشته باشند و حرمت ها حفظ شود. متاسفانه خیلی از رسانه ها هستند که ورزش ما را تحریک می کنند. مصاحبه های آنچنانی که یک بازیکن را علیه مربی یا یک بازیکن علیه بازیکن دیگر و یا مربی را علیه بازیکن تحریک می کنند. به نظر من اگر افراد علمی و کسانی که خاک ورزش را خورده اند در راس رسانه ها قرار بگیرند، قطعا این معضلات حل شده است و ما می توانیم یک رسانه بسیار سالم و پاک داشته باشیم. من در خواستم از مسئولین رسانه ها این است که با نگاه مثبت به مسائل نگاه کنند، اگر اختلافی هم هست مثبت ارزیابی بشود. مثلا معمولا پشت در اتاق مسئولین نوشته می شود که «لطفا بدون هماهنگی وارد نشوید» این جمله بار منفی زیادی دارد من پیشنهاد می کنم که به جای این جمله، جمله «لطفا با هماهنگی وارد شوید» را پشت در نصب کنند.
ورزشی نیوز: جایگاه ورزش دانشجویی در ورزش کشور چیست؟
به نظر من باید به مقوله ورزش در دانشگاه ها، جدی تر پرداخته بشود. چون در غیر این صورت دانشجویان جز درس خواندن و امتحان دادن مشغولیت دیگری ندارند. به نظر من دلخوشی دانشجویان نباید شرکت در مسابقات به صورت سالیانه باشد. باید به گونه ای عمل بشود که دانشجویان همیشه درگیر ورزش باشند. البته رسانه ها هم می بایست به این بخش توجه ویژه ای داشته باشند. مثلا من چندین بار با رادیو ورزش تماس گرفته ام که چرا در زمینه ورزش دانشگاهی بحث و صحبتی صورت نمی گیرد. در دانشگاه آزاد واقعا کارهای خوبی برای ورزش دانشجویی صورت می گیرد که متاسفانه رسانه ای نمی شود، این موضوع را با آقای دکتر دادکان هم مطرح کرده ام باید به ورزش دانشگاه بها داده بشود و ارزشگذاری صورت بگیرد چون هم علمی است و هم ورزشی در نتیجه می تواند کمک شایانی به ورزش کشور کند.

ورزشی نیوز: کلام آخر؟
من یک موضوعی را همیشه سر کلاس هایم و در جلسات مختلف مطرح می کنم و آن این موضوع است که ورزش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است. یک مثالش این است که مثلا ما می توانیم برای کارمندان ورزش صبحگاهی بگذاریم. کسی که ورزش کند، اعصاب راحتی خواهد داشت، متابولیسم بدن و جریان گردش خون به خوبی برقرار خواهد شد در نتیجه برخورد و کارآمدی او نیز بالا می رود.
آرزوی من به عنوان کسی که ۲۷سال خاک ورزش خورده است این است که هموطن ایرانی من در روز یک ساعت ورزش را تکلیف خود بداند. ببینید که چه نتیجه ای در بر خواهد داشت؟ شاید جالب باشد که بدانید سن مفید در کلان شهرها به ۳۰ سال رسیده است یعنی بعد از این سن بدن ها تحلیل می رود، توده چربی اضافه می شود. این یک فاجعه است. این موضوع می تواند ۳ دلیل داشته باشد: اولین دلیل عدم تحرک است، دومین دلیل تغذیه نامناسب و سومین دلیل استرس و اضطراب می باشد. این سه دلیل عوامل اصلی افت سن مفید در ایران هستند. به نظر من با تحرک و ورزش می توان دو دلیل بعدی را به شدت کاهش داد. البته ورزش می بایست منظم باشد و هفته ای حداقل سه جلسه ادامه داشته باشد. ورزش منظم استرس و اضطراب را به شدت کاهش می دهد و درگیری های فکری را از بین می برد.
الان به این نتیجه رسیده اند که خیلی از بیماری ها و بیماری های سرطانی را می توان با ورزش درمان کرد. در اصل جامعه ای که به ورزش بها بدهد، جامعه ای سالم خواهد بود. پیشنهاد من این است که تمام ارگان ها و سازمان ها به ورزش، نگاه ویژه ای داشته باشند.
با تشکر از جنابعالی که وقت خود را در اختیار ما قرار دادید .

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست