- تاریخ: 2015-11-21
- شناسه خبر: 10853 3,005 بازدید
تشکیلات قورلی زاده هیچگونه فعالیتی در فضای مجازی ندارد
ارکین نیوز – امروز خبر قابل تاملی در فضای مجازی پیچید که با تایید و انکار طرفداران ستاد انتخاباتی قورلی زاده همراه بود . در این خبر که در گروه مجازی تشکیلات شهید گل منتشر شد از قول مسئول ستاد انتخاباتی قورلی زاده م ...
ارکین نیوز – امروز خبر قابل تاملی در فضای مجازی پیچید که با تایید و انکار طرفداران ستاد انتخاباتی قورلی زاده همراه بود .
در این خبر که در گروه مجازی تشکیلات شهید گل منتشر شد از قول مسئول ستاد انتخاباتی قورلی زاده منتشر کردند که این مجموعه هیچگونه فعالیتی در فضای مجازی و شبکه های تلگرامی ندارد.
به گزارش خبرنگار ارکین نیوز در جلسه ی عمومی شنبه شب ۸/۳۰/ ۹۴ بندرتورکمن آلن قره جه مسئول انتخاباتی دوره نهم و دهم قورلی زاده اعلام نموده اند که این مجموعه هیچگونه فعالیتی در فضای مجازی ندارند و عنوانهای با نام تشکیلات شهید عظیم گل و نازمحمد ولی پور، کاکاجان قورلی زاده و یا هرعنوان دیگر ربطی به این مجموعه ندارد.
مواضع این مجموعه فقط در جلسات عمومی توسط آقایان آلن قره جه، کاکاجان قورلی زاده، نازمحمد ولی پور اعلام میشود.
در جلسه فوق آقای نازمحمد ولی پور نماینده ادوار مجلس نیز مطالب فوق را تایید و تاکید نموده و فرموده اند این عناوین ربطی به مجموعه و شخص اینجانب ندارد.
گفته می شود در روزهای اخیر برخی از نیروهای منسب به نازمحمد ولی پور نماینده سابق مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی در شبکه های مجازی به ویژه تلگرام گروه های را برای حمایت از قورلی زاده راه اندازی و به عضو گیری مشغول هستند.
گمیشانی - 2015-11-22 در 1:50 ب.ظ
زنده باد کاکاجان قورلی زاده ،زنده بادولی پور،،،باتوجه به شواهدموجودواستقبال مردم دراین دوره واینکه دیگه مرحله دومی نیست بااختلاف زیادراهی مجلس بشه
بندرچی - 2016-01-07 در 7:29 ب.ظ
متاسفانه تشکیلات قورلیزاده در فضاهای مجازی شدیدا فعالیت دارند بخصوص در تلگرام و علیه مهندس جلال ایری تخریبهای لازم را انجام میدهند. چرا به دروغ میگویند که در فضای مجازی فعالیت ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یاسر - 2015-11-22 در 7:42 ب.ظ
کدوم شواهد عزیز دوست من؟ فراموش نکن گزینه ای به نام دکتر شکیبایی را . لطفا کمی واقع بین باش . بدون زنده باد و مرده باد مطمئن باش رقابت اصلی این دفعه در بین ترکمنها بین دو گزینه کاکا جان و دکتر شکیبایی خواهد بود.
عراز - 2015-11-23 در 7:52 ق.ظ
دوست عزیزیاسرمن واقع بینانه قضاوت میکنم وشاهدفعالیتهای جناب قورلی زاده ودیگرکاندیداهاهستم شماهم واقع بین باش اتخابات مجلس روباانتخابات شورای شهراشتباه نگیریم مردم آگاه هستن ،وتصمیم میگیرن واین روهم درنظرداشته باش که کاکاجان چندین سال دراین حوزه(گمیشان،قارقی،وسیمین شهر) به عنوان دبیرآموزش وپرورش واستاددانشگاه آزاددرحال فعالیت است وازانتخابات دوره قبل ۴سال میگذره واین فرصت کمی نیست که ایشان وحامیانشان درحال فعالیت بودن ومهمترازهمه جناب ولی پورکه ازمحبوبیت بالایی برخورداره ازایشون حمایت میکنه .شماجلساتی که این عزیزان برگزارمیکنن روازنزدیک مشاهده کنی متوجه خواهی شد.
123 - 2016-01-24 در 10:46 ب.ظ
عراز جان ولی پور محبوبیتی در بین مردم دیگر ندارد این رو در دوره قبل به همه ثابت کردیم
محمد - 2015-12-30 در 5:15 ب.ظ
اشتباه میکنید. من معتقدم که مجلس قانونگذاریبرغم آنکه دارای شخصیت سیاسی هست، ماهیتاً یک “مجمع تخصصی” است کهدرباره اداره کشور تصمیم می گیرد و تصمیماتش برای دو قوه دیگر یعنی دولتودستگاه قضا لازم الاجراست.نگاهی کلی و جزیی به کمیسیونهای مجلس,که در واقع استخوان بندی مجلس را تشکیل می دهند و کلیهقوانین مصوب و نیز عملیات نظارتی مجلس، محصول آنهاست، نشان می دهد که هدفاز تشکیل مجلس، بررسی “تخصصی مسایل کشور و تصمیم گیری تخصصی درباره آنها”ستو الا لزومی نداشت که این ساختار تخصص گرا در مجلس تعریف شود. متاسفانه , هیچگاه ارائه دهندگان فهرست های انتخاباتی در معرفیکاندیداهای خود، به این اصل مهم توجه نکرده اند افرادی که قرار است از سوی آنهابه مجلس بروند، قابلیت عضویت در کدام کمیسیون را دارند؟ ملاک عمده برای “جریان های مجلس ساز” در سالهای گذشته در منطقه ما ، گرایش های طایفه ای و تشکیلاتی بوده است و به همین دلیل ، توجه به مدرک تحصیلی وتخصص و سوابق اجرایی ، تجربی و علم افراد به حاشیه مسایل سیاسی رفته ونتیجه نیز آن شده است که اولاً در هنگام ارائه فهرست های انتخاباتی، تناسبکامل بین تخصص های کاندیداها و کمیسیون های تخصصی مجلس وجود نداشته است وثانیاً در زمان آغاز به کار، مجلس همواره با این مشکل مواجه بوده است کهبرای عضویت در بسیاری از کمیسیون ها، افرادی که متخصص مرتبط با آن باشند،نبوده و یا تعدادشان اندک بوده است و در نهایت مجبور شده اند افرادی که تخصصهای دیگری دارند را در کمیسیونی عضو کنند که هیچ ربطی به رشته تحصیلی وسوابق اجرایی اش نداشته است. مثلا کسی که دارای مدرک کارشناسی اجتماعی است عضو کمیسیون کشاورزی، آبو منابع طبیعی شده، و یافارغ التحصیل رشته ادبیات فارسی، عضو کمیسیون عمران شده است، کمیسیونی کهدر آن مدام بحث های فنی و مهندسی مطرح می شود.
در این چند دوره انتخابات مجلس, شاهد آن بودیم که گروهها و کاندیداهابه علت نداشتن محوریتها و اولویتهای منطقه و داشتن دیدگاههای متفاوت, به وحدت و یکپارچکی نمیرسیدند واز با صلاحیت ترین حمایت نمیکردند. ما حامیان مهندس جلال در روستای قره دفه معتقدیم که , تفاوت دیدگاه ها به خودی خود امری زشت و ناپسند نیستند. قرآن همواره پیشنهاد می دهد که انسان ها اتحاد و انسجام داشته باشند. دقت کنید که قران از اتحاد و انسجام سخن می گوید و نه اینکه آحاد جامعه یکدست باشند و اندیشه ای یگانه داشته باشند.برای بهبود ساختار اقتصادی شهر و روستایمان نیاز به تصمیم جمعی و خواست جمعی تمام مردم در انتخاب متعهدترین, کاردان ترین, باتجربه ترین, متخصص ترین , کارآمدترین و…. افراد کاندیدا میباشد. زیرا اگر ساکنین شهر و روستا اصلح ترین و بهترین ها را برای خود طلب نکنند, هیچ برنامه و راهبردی نمیتواند بهترین ها را برای توسعه شهر و روستایمان به ارمغان آورد. بقول مهندس عبدالجلال ایری , فعل خواستن را مردم باید صرف کنند.چون در پس خواستن شهر و روستایمان توسعه یافته است.لذا بایستی مدیران و نمایندگانی توانمند ولایق خدمت به مردم, توسط مردم فارغ از تمام ملاحظاتی که گاها مانع از انتخاب افراد توانمند در عرصه های مختلف میشوند, انتخاب گردنند.
با تحقیق و بررسی از رشته تخصصی و سوابق مهندس جلال ایری این نتایج را از تحقیقاتمان بدست آوردیم که ,در برنامه عمرانی پنجم کشور, برنامه ریزی منطقه ای مورد توجه قرار گرفته است .مهمترین اهداف برنامه ریزی پنجم عمرانی در راستای برنامه ریزی منطقه ای شامل توسعه اقتصادی متعادل استانها – توزیع عادلانه خدمات – مشارکت مردمی در برنامه های عمرانی و تقویت پایه های اقتصادی در مناطق بوده است. از مهمترین هدفهای این برنامه میتوان به ارتقا بیشتر سطح دانش – فرهنگ – بهداشت و رفاه جامعه – توزیع عادلانه درآمد – حفظ و استمرار رشد سریع اقتصادی – تامین اشتغال مولد – ایجاد تعادل بیشتر بین مناطق مختلف کشور از نظر برخورداری از امکانات اقتصادی – احیا و بهبود محیط زیست – افزایش سهم ایران در تجارت و غیره اشاره کرد.فصل ششم قانون برنامه پنجم توسعه,به موضوع توسعه منطقه ای اختصاص دارد. مواد این فصل با موضوع های توسعه منطقه ای – توسعه روستایی , با رویکرد تصریح شورای برنامه ریزی استان – زمینه سازی برای تحقق اصل پنجاه قانون اساسی در حفظ محیط زیست – لزوم ارتقای سطح درآمد و کیفیت زندگی روستاییان و… را مورد نظر قرار داده است.بنده اعلام میکنم در انتخابات مجلس دهم, به خاطر انقلابمان , به خاطر وطنمان , به خاطرخون شهدایمان , به خاطر پیشرفت شهر و روستایمان , به خاطر پیشرفت و توسعه استان و کشورمان از اصلح ترین و لایق ترین و پاکدست ترین و شایسته ترین فرد کاندیدا حمایت و گزینش خواهیم کرد. واگر در انتخابات مجلس نهم یار و حامی مهندس عبدالجلال ایری بودیم, مردانگی و شجاعت و شهامت و ایستادگی و توانمندی و مهارت را در نیت و اهداف و قدمهای مهندس ایری دیدیم.وهمچنین اعتقاد عملی ایشان به انقلاب اسلامی و مقید بودن به کار و خدمت رسانی به مردم در سطح استانی و کشوری را دیدیم و لمس کردیم. و عامل موفقیتهای وی را در منصبهای مختلف که همین روحیه کار جهادی و با اخلاص همراه با پاکدستی بوده را دیده و لمس کردیم. پس به رایی که در انتخابات مجلس نهم به مهندس عبدالجلال ایری داده بودیم , افتخار میکنیم. و هنوز هم آن معیار و هدف و انگیزه را داریم و از دست نداده ایم. چون که آرای مهندس عبدالجلال ایری از ماهها و روزها قبل بدست آمده بود. از روی تحلیل و بررسی سوابق اجرایی و مدیریتی و از روی معیارها.از روی آرمانها و واقعیات.پس رای مان هنوز هم مهندس عبدالجلال ایری ست. نه به خاطر شخص مهندس جلال ایری،بلکه به خاطر صداقت ,تخصص , سوابق اجرایی و مدیریتی و توانمندیهای ایشان در سطح منطقه ای و استانی و کشوری .
بقول آقای جانی اکثر افرادی که طی این روزها درجلسات اجماع شرکت می کنند در روزگاری نه چندان دور یا حتما چپی بودند و یا صد در صد منتسب به جناح راست و این گونه می شد که آراء چند تکه می گردید.
الان هم دوستان صاحب نظر گریزی از جناح مربوط به خودشان ندارند ولی پس ازسالها به این نتیجه بدست آمده که چپ و راست به تنهایی نمی تواند موفقیت کاری را تضمین نماید.شاید ازاول اشتباه از ما بوده که خود را درگیر مباحث کلان شهرها و سرگرم نشست و برخواست با بزرگان جناح ها کردیم تا در روزهای نیاز مدحمان را بگویند.کمبود های بسیار زیاد شهرها و روستاهای ما با شعار و اسامی و یا با دعوت ازآن مقام اصلاح طلب و یا اصولگرا برطرف نشده و نمی شوند.چه درگذشته و حالا ما هرگز سهم مهمی در گرفتن پست های مدیریتی نداشتیم بنابراین هیچ کس جز خودمان درهیچ دوره ای برای ما دلسوزی نخواهد کرد همچنان که تاریخ نیزاین واقعیت را نشان می دهد.
با توجه به اینکه مهندس عبدالجلال ایری بیست و پنج سابقه کاری و مدیریت اجرایی در ارگانهای مهم کشوردارد وبا توجه به اینکه ایشان سابقه اجرایی و تخصص کاری در زمینه نیازمندی قانون در برنامه ریزی شهری و توسعه منطقه ای دارد , میتواند گام مثبتی در زمینه توسعه منطقه ای بردارد و در صورت کسب کرسی مجلس دهم , احتمال اینکه ایشان وارد کمیسیون عمران بشود خیلی محتمل است , و قدرت و اعتباری که این کمیسیون میتواند به اعضایش ببخشد, حتما مایه ی خیر و برکت برای منطقه خواهد بود. چون رشته تخصصی و سوابق درخشان اجرایی و مدیریتی مهندس عبدالجلال ایری جایگاه ویژه ای در کمیسیون عمران مجلس دارد. با بررسیهایی که انجام دادیم, دریافتیم که کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای انجام وظایف محوله در محدوده راه و ترابری – مسکن – عمران شهری و عمران روستایی و امور عمرانی شهرداریها و دهیاری ها در خانه ملت با نام مشخص ” کمیسیون عمران ” تشکیل شده است. کمیسیون عمران برای بررسی کارشناسانه تر مسایل مربوط به این کمیسیون از چهار کمیته تخصصی تشکیل شده است که بصورت تخصصی به بررسی مسائل مربوط به حوزه اختیارات کمیسیون عمران می پردازد. تمامی مسایل مربوط به مسکن – راه و ترابری – حمل و نقل جاده ای – ریلی و هوایی در کمیسیون عمران بررسی میشودوچنانچه طرح یا لایحه ای مستقیما به این مسائل مربوط باشد, طبق آیین نامه مجلس برای بررسی تخصصی به این کمیسیون ارجاع میشود.
گمش دفه چی - 2015-12-30 در 6:14 ب.ظ
انتخابات به عنوان ابرازی برای تحقق نظام مردم سالاری دینی موهبتی است که به واسطه ی انقلاب اسلامی در اختیار مردم قرار گرفته و مردم در انتخابات نه تنها به عنون افرادی رای دهنده بلکه به عنوان کسانی که سرنوشت خود را رقم می زنند وحتی مسیر و رسالت تاریخی خود را تعیین میکنند شرکت میکنند. انتخابات باید به عنوان فرصتی برای رشد عمومی جامعه و بازخوانی اهداف وآرمان های امام و انقلاب در نظر گرفته شود و تلاش در جهت نزدیکی هر چه بیشتر در رسیدن به این ارمان ها از طریق افزایش سطح کیفی انتخاب و انتخابی آگاهانه.
لذا ما حامیان مهندس عبدالجلال در گمیشان برآن شدیم تا باشرکت در انتخابات مجلس دهم به پای صندوق های رای رفته و با هر رایی که به صندوق ریخته میشود مشتی گره خورده به دشمنان این مرز و بوم خواهیم زد و قدرت جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان و دشمنان به رخ خواهیم کشید. و حمایت خودمان را از رشته تخصصی و صداقت وتعهد کاری مهندس عبدالجلال ایری اعلام میداریم.و وی را در مجلس دهم دوباره یاری خواهیم کرد.
شهر گمیشان در زمره بخشهای قدیمی ایران است . وبه جهت موقعیت طبیعی و مجاورت با دریای خزر و وجود قابلیتهای اقتصادی و سیاسی و نظامی وفعالیتهای بندری, سالها در اوج پیشرفت و توسعه بوده است ولی با گذشت زمان آن تلاش و تکاپو و جنبش برای سازندگی به رکود و ایستایی در همه ی زمینه هابدل شدند.برعالمان و محققان و متخصصان محقق شده است که اقتصاد عامل تاثیرگذار در روند همه امور و منشا تحولات و تغییرات اجتماعی و سیاسی وفرهنگی است. حال در شرایط کنونی برای مقابله و پیشگیری و رفع بیکاری جوانان, نخست تصمیمی قاطعانه لازم است سپس تخصص و ابزارهای ضروری بایدتعبیه گردند تا عارضه به صورت بنیادین ریشه کن شود. اقدامهای صوری و غیرتخصصی و ناپخته که به قصد رفع تکلیف به انجام برسند, مفید نخواهند بود ومشکلی را حل نخواهد کرد. در این راستا باید اقدامها و روشهایی نظیر شناسایی استعدادهای بالقوه گمیشان برای ایجاد اشتغال و کاستی از خیل بیکاران ضرورت دارد.و برای انجام کار به نظر ما این روش بهتر است که پس از ایجاد هماهنگیهای لازم با شیلات و اتخاذ تدابیر مختلف و مطالعه همه جانبه مجوز صید درمرداب و آبهای کم عمق در طول ساحل به جوانان بیکار و علاقه مند به صیادی داده شودو محدوده معینی برای اینکار در نظر گرفته شود – پرورش میگو در شمال گمیشان که از افتخارات شیلات استان و کشور میباشد, تشکیل شرکتهای تعاونی با عضویت جوانان بیکار بومی گمیشان و حومه آن و حمایت مادی ازآن و دادن تعلیمات و آموزشهای لازم در کیفیت پرورش و تکثیر راهی است که میشود مطرح کرد- مطالعه و بررسی احداث کارخانه های کنسرو ماهی, آب جو, دوغ شتر- لبنیاتی و… بطرقی که میسر و مقدور است و جذب جوانان بومی و افراد آماده بکار در آن , با توجه به فراوانی ماده اولیه مورد نیاز کارخانه و نزدیکی به سواحل دریای خزر و مزارع کشاورزی و عضویت جوانان در خرید سهام کارخانه ازطریق تشکیل شرکتهای تعاونی و اشتراک آنان در راه اندازی آن نیز قابل بررسی وبرنامه ریزی و اجرایی است – استفاده از نیروهای بومی در فرصتهای شغلی آینده و تخصیص سهمیه استخدامی خاص برای جوانان گمیشانی در استخدامهای منطقه ای و استانی – احداث شهرکهای صنعتی جهت ایجاد رونق اقتصادی در منطقه با درنظر گرفتن بافت جمعیتی گمیشان و انواع اقسام راهکارها و برنامه های دیگری که برای اجرای این طرح ها و برنامه ها, ما به مرد عمل و جوان پسند و شیفته خدمت و دارای تخصص و مهارت و توانمندی نیاز داریم. همچنین در شهرستان گمیشان نیازهایی مثل احیا تالاب بین المللی گمیشان – طرح زیباسازی ولایروبی رودخانه ای که از وسط گمیشان میگذرد – تدوین برنامه ای برای ایجادبازارچه ساحلی و مجتمع تفریحی و گردشگری در گمیشان –- ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در گمیشان و…یک نیاز برای این شهرستان احساس میشود. در حال حاضر کانالی در مرکز شهر کمش دفه که در گذشته شاخه اصلی گرگانرود ومنشا خیر و برکات برای این شهر بود امروزه به محلی بسیار نامناسب و غیربهداشتی تبدیل شده است .و برای حل این مشکل بارها از سوی شوراها و شهرداری پیگیری و نامه نگاری انجام شده است ، اما تاکنون هیچ اقدامی برای رفع این مشکل انجام نشده است .لذا حل این معظل نیاز به اعتبار بسیار بالایی دارد و دیواره سازی و کف سازی این کانال چاره کار است. هرچند به دلیل کمبود اعتبار شاید نتوان به یکباره ولی مرحله به مرحله میتوان این کانال را ترمیم و و از آن در جهت زیباسازی شهر بهره گرفت.
بنابراین با توجه به بررسیهایی که از رشته تخصصی مهندس عبدالجلال ایری به عمل آوردیم دریافتیم که, دربرنامه ریزی توسعه منطقه ای سعی بر آن است تا حوزه هایی که دارای ویژگیها واستعدادهای بالقوه و مسائل اقتصادی – اجتماعی خاص هستند جدای از سایرمناطق مورد توجه قرارگیرند.پس افق های تازه ای پیش روی مسیر آبادانی شهرستان گمیشان و روستاهای حومه آن باید شکل بگیرد از جمله رفع مشکلات منطقه و نیازهای اصلی مردم. بقول مهندس جلال ایری قابلیتهای منطقه مشخص و عوامل درآمد زایی منطقه نیز مشخص ومعلوم است, پس باید تدبیری اتخاذ کرد که این قابلیتها وپتانسیلها را با استفاده از توان فنی و علم و عقل و تخصص به تحرک درآورد.لذا انسجام در مدیریت کلان اقتصادی وتشکیل تیم اقتصادی قوی و کارآمد ضروری است. ومعتقدیم که مهندس جلال ایری کلام زیبا و تاثیر گذار و اعتماد به نفس بالا و روحیه اعتدالی و جهادی و سازندگی دارندومعتقدیم که درصورت کسب کرسی مجلس دهم , احتمال اینکه ایشان وارد کمیسیون عمران بشود خیلی محتمل است و از آنجا که منطقه ما نیاز به عمران و ابادانی وساخت وساز زیر ساختها و تامین اعتبار ورونق اقتصاددارد, و قدرت و اعتباری که این کمیسیون میتواند به اعضایش ببخشد, حتما مایه ی خیر و برکت برای منطقه خواهد بود.چون که یکی از وظایف کمیسیون عمرانی مجلس شورای اسلامی بررسی پروژه ها، اعتبارات و وضعیت اجرایی دراستانها میباشد. لذا بهره جستن از تخصص و علم وی, باعث ارائه ی راه حلها وطرح هایی خواهد شد که میتواند چشم اندازهای نوینی فراروی مردم و منطقه بگشاید و زمینه را برای خروج از توسعه نیافتگی شهر گمیشان ومنطقه فراهم سازد و در نتیجه دولت تدبیر و امید نیز برای دستیابی به استراتژیهای مطرح شده, از توفیق بیشتری برخوردار خواهد شد.چون که اگروظایف واختیارات اعضای کمیسیون در مجلس را بررسی بکنیم, در می یابیم که کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی براى انجام وظایف محوله در محدوده راه و ترابرى، مسکن، عمران شهرى و عمران روستایى و امور عمرانی شهرداریها و دهیاریها در خانه ملت با نام مشخص “کمیسیون عمران” تشکیل شده است. کمیسیون عمران برای بررسی کارشناسانهتر مسائل مربوط به این کمیسیون از ۴ کمیته تخصصی تشکیل شده است؛ کمیته حمل و نقل، کمیته مسکن، کمیته عمران روستایی و کمیته شهرسازی که به صورت تخصصی به بررسی مسائل مربوط به حوزه اختیارات کمیسیون عمران می پردازند.تمامی مسائل مربوط به مسکن، راه و ترابری، حمل و نقل جادهای، ریلی و هوایی در کمیسیون عمران بررسی میشود. چون ما به بیانات شریف حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری اعتقاد داریم که مجلس شورای اسلامی، تبلور رشد سیاسی جامعه است. بنابراین، حضور متخصصان رشته های گوناگون درآن، بسیار با اهمیت است.http://gomishjelaliri.blogfa.com/
چارقلچی - 2015-12-30 در 6:24 ب.ظ
ما حامیان مهندس جلال ایری در روستای چارقلی برآن شدیم تابا لبیک گفتن به فرمایشات مقام معظم رهبری و باحضور گسترده در انتخابات مجلس دهم به پای صندوق های رای خواهیم رفت و با هر رایی که به صندوق ریخته میشود مشتی گره خورده به دشمنان این مرز و بوم خواهیم زد وقدرت جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان و دشمنان به رخ خواهیم کشید.
ما حامیان مهندس ایری حمایت خودمان را از رشته تخصصی و صداقت وتعهدکاری مهندس عبدالجلال ایری اعلام میداریم.و ایشان را در مجلس دهم دوباره یاری خواهیم کرد. و این حمایت را اعلام میداریم که مهندس عبدالجلال ایری را نه به عنوان فردی که متعلق به این سرزمین است بلکه فردی لایق, کاردان و متخصص, باتجربه و باسوابق اجرایی و مدیریتی درخشان در سازمانها و ارگانهای مرتبط, دلسوز واقعی ومردی عملگرا و قوی در عرصه سازندگی و عمران و اقتصاد وسیاست میدانیم. ایشان روحیاتی اعتدالی دارد واهل حاشیه نبوده و بیشتر به امور تخصصی و فنی میپردازد و از همین رو یکی از ملاکهای انتخاب وی و عامل موفقیت وی در منصب های مختلف همین روحیه کار جهادی و بااخلاص همراه با پاکدستی بوده است . همچنین اعتقادعملی به انقلاب اسلامی و مقیدبودن به کار و خدمت رسانی به مردم ، ازمواردی است که همواره مد نظر مهندس ایری بوده و هست. و باور داریم که آقای مهندس ایری در این امر مهم و ملی و با توکل بر خداوند متعال و نیز با پشتوانه شما مردم آگاه به مسایل سیاسی و اجتماعی واقتصادی و با حمایت جوانان , ایشان را به صحن مجلس دهم راهی خواهیم کرد.چون ما معتقدیم که در صورت کسب کرسی مجلس دهم , احتمال اینکه ایشان وارد کمیسیون عمران بشود خیلی محتمل است و از آنجا که منطقه ما نیاز به عمران و ابادانی ورونق اقتصاد دارد, وقدرت و اعتباری که این کمیسیون میتواند به اعضایش ببخشد, حتما مایه ی خیر و برکت برای منطقه خواهد بود.وبا سیاستگذاری و تعیین و تدوین قوانین, راهگشای مسائل و مشکلات منطقه خواهد شد.
روستای چارقلی در شهرستان گمیشان – استان سرسبز گلستان- و در چهار کیلومتری دهانه گرگانرود و در ۵ کیلومتری غرب روستای خواجه نفس واقع شده است. فاصله ی آن از مرکز شهرستان ( شهر کمش دفه ) و شهر بندرترکمن ( مرکز شهرستان ترکمن ) تقریبا به یک اندازه و حدود ۱۵ کیلومتر می باشد. روستای چارقلی با داشتن دریایی آرام در دهانه ی گرگانرود ، با چشم اندازیزیبا مسافرین و گردشگران را بویژه در ایام نوروز و تایستان به سوی خود میکشاند. سواحل زیبا ، تالاب ، دهانه گرگانرود ، زیستگاه های پرندگان و مناظرپرواز زیبای پرندگان وحشی ، فلیش زیبای گرگانرود ،بازار فروش ماهی ،امکان قایق سواری با قایق های موتوری و پارویی ، معماری خاص مساکن روستایی،فرهنگ خاص بومی – محلی ، صنایع دستی بویژه فرش ، امکان اجرای طرح سالمسازی دریا و ……….. از انواع جاذبه هایی هستند ، که در روستای چارقلی گردشگران را به سوی خود می خوانند. علاوه بر آن وجود انواع خدمات زیربنایی وروبنایی در این روستا خیال گردشگران را از بسیاری جهات راحت می کند. وجود جاده اسفالت ، آنتن دهی مناسب موبایل ، فاصله اندک با مراکز ارایه یسوخت ( سی ان جی ، بنزین و گازوییل ) و وجود انواع مراکز ارایه ی سایرخدمات مورد نیاز گردشگران در روستا یا با فاصله ای اندک از آن نیز ازمواردی است که جذب گردشگران را تسهیل می کنند. همچنین اگر بندر خواج نفس راه اندازی بشود و پروژه های زیر ساختی آن به اتمام برسد, ماشاهد دوران طلایی در صنعت، تجارت و گردشگری و … منطقه وکشور خواهیم بود چراکه این منطقه حلقه اتصال اقتصاد ملی به اقتصاد و تجارتجهانی است. لذادر چارچوب اقتصاد مقاومتی باید امکانات بالقوه موجود در استان را به بالفعل تبدیل کرده و با بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های داخلی در تعامل بااقتصاد جهانی، توان رقابتی صادرات محصولات خود را افزایش داد. بدون شک منطقه آزاد تجاری – صنعتی گمیشان(بندرخواجه نفس) به واسطه تدوین قوانین و مقررات مناسب در مجلس وهمچنین آماده بودن زیرساخت های لازم می تواند به عنوان پایلوتی برای ایجادشرکت ها و واحدهای تولیدی – صنعتی که محصولات مرتبط یا مکمل را تولید میکنند، تبدیل و از این طریق به رشد همه جانبه اقتصادی منطقه و استان و کشور کمک کند.با راه اندازی و توسعه منطقه آزاد تجاری – صنعتی بندر خواجه نفس بدلیل برخورداری از جایگاه رفیع تراتزیتی وحمل و نقل بواسطه واقع شدن در مسیر کریدور شمال – جنوب، توان بالایی برای ارتقا جایگاه استان در این زمینه را خواهد داشت.عملیاتی شدن توانمندی های منطقه آزاد گمیشان زمینه ساز شکوفایی اقتصادی و اشتغالزایی در این منطقه است. زیرا منطقه آزاد تجاری صنعتی یکی از بهترین مناطق جغرافیایی از نظر توسعه فعالیتهای گردشگری، اقتصادی، صنعتی و تجاری با توجه به نزدیکی به شهر بندرترکمن و بندرگز وگرگان است و توان ایجاد رقابت با بنادر کشورهای حاشیه دریای خزر را دارد.
از آنجا که فازدوم طرح هادی روستایی چارقلی که از سال ۸۷ آغاز شده به دلیل کمبود بودجه رها شده است و عدم تحقق بودجه موجب ناکارامد ماندن این طرح شده است.پس حضور مهندس جلال در کمیسیون عمران مجلس حتما مایه ی خیر و برکت وتامین اعتبارات عمرانی دهیاری روستای ما(چارقلی ) خواهد شد. چون ما حامیان مهندس معتقدیم که شکل گیری مجلس شورای اسلامی آنگونه که مورد نیاز مردم منطقه و کشور باشد, مستلزم ورودنمایندگانی با ویژگیهای خاص, همچون مهندس عبدالجلال ایری است. مجلس مورد نیاز مردم منطقه ما, مجلسی است که ساختارهای جامعه را برای پیشرفت در جهت آرمانهای آن بهبود بخشد و با شناخت و تصویب قوانین و مقررات, مسیر حرکت قوای مجریه و قضاییه را مشخص کند. شکل گیری مجلس باتواناییها و قابلیتهای اینچنین, نیازمند انتخاب نمایندگانی منطبق با ویژگیهای خاص آن است.لذا حق تعیین سرنوشت و مشارکت در امور سیاسی، یکی از طبیعی ترین حقوق افراداست. در مجلس شورای اسلامی، مردم برای مدتی، حق حاکمیت را که متعلق به همه آنان است، به افرادی که انتخاب میکنند، منتقل میسازند. دولت و مجلس که این حقوق به آنها انتقال یافته، با اقتداری مشروع، به وضع و اجرای قانون میپردازند. پس در حقیقت، این مردم هستند که با رأی خود کسانی را به مجلس میفرستند تامدت معینی به جای آنها تصمیم گیری کنند. نکته مهم در این قضیه، این است که نمایندگان مجلس باید در ارتباط دایم با موکّلان خود،یعنی مردم باشند تابتوانند در تصمیم گیریهای کلان کشور، نظر آنها رابدانند و مشکلات آنانرا منعکس سازند. بدون شک، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، باید از میان افراد فرهیخته و نخبه کشورانتخاب شوند؛ کسانی که شایستگی و لیاقت خود را برای اداره امورعمومی جامعه اثبات کرده و همواره در راه مصالح و منافع ملی گام برداشته اند. مجلس شورای اسلامی، باید برای حل مشکلات مردم، به ویژه نسل جوان کشور، نقش فعّال و دقیقتری ایفا نماید. برقراری ارتباط با نسل جوان کشور و تحقیق وتفحص برای آگاهی از مسایل و مشکلات آنان و یافتن راه حلهای مناسب، ازمهمترین وظایفی است که برعهده نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دارد.http://charghjelal.blogfa.com/