- تاریخ: 2015-12-05
- شناسه خبر: 11391 895 بازدید
تاکید مهندس آمانزاده بر داشتن امید ، قانونمداری و رعایت اخلاق اسلامی و اخلاق مداری در انتخابات
ارکین نیوز – امشب در ادامه نشست های هم اندیشی مهندس آمانزاده مهمان مردم خونگرم و فهیم روستای کرد بود . از نکات قابل توجه این که علیرغم بارندگی حضور علما و یاشولی های کرد و جوانان محلات مختلف روستا در این نشست چشمگی ...

ارکین نیوز – امشب در ادامه نشست های هم اندیشی مهندس آمانزاده مهمان مردم خونگرم و فهیم روستای کرد بود .
از نکات قابل توجه این که علیرغم بارندگی حضور علما و یاشولی های کرد و جوانان محلات مختلف روستا در این نشست چشمگیر بود.
مهندس آمانزاده شرکت آگاهانه در انتخابات را وظیفه همه مردم دانسته و عنوان کردند : آرای مردم امانتی است که مردم به نمایندگان خود می سپارند .
ایشان وظیفه نمایندگان را نیز پاسداری از آرای مردم در چارچوب قانون اساسی دانسته و بی تفاوتی و سهل انگاری مردم در انتخاب فرد اصلح و عادل را ریشه خیلی از مفاسد و معایب دانستند.
وی اظهار داشتند : بی تفاوتی به اوضاع اجتماعی جامعه نیز ریشه و اساس اتفاقات تلخ رخ داده در جامعه می باشد.
ایشان از حاضران خواستند کسی را انتخاب نمایند که در آینده وجدانشان از این انتخاب آسوده باشد.
همچنین مهندس آمانزاده اظهار داشتند که قدر امنیت موجود در جامعه را که نتیجه رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری و همدلی مردم با نظام می باشد را دانسته و در حفظ آن کوشا باشند .
مهندس آمانزاده امید را مشخصه هر فرد مسلمان دانسته و آینده ای بهتر برای جامعه اسلامی در صورت رعایت قانون و همبستگی و وحدت مردم پیش بینی نمودند.
ایشان با بیان اینکه امید به آینده ای بهتر را ازدست ندهیم و مطالبات و حقوق خود را برمبنای قانون و با انتخاب آگاهانه فرد اصلح پیگیری نموده و از تخریب رقبا خودداری و حذر کنیم .
در ابتدای مراسم مجری توانمند صحرا قلی پقه به نیابت از مردم فهیم روستای کرد به مهندس آمانزاده خوش آمد گفته وعلما و اولاد رسول الله (ص) حاضر در مراسم برای پیروزی و موفقیت مهندس آمانزاده دعای خیر نمودند.
عکس از آرشیو
ناشناس - 2015-12-17 در 1:27 ب.ظ
باسلام خدمت مدیر سایت ارکین نیوز. امشب هم مهندس امانزاده در انبارالوم نشست دارند تشریف بیارید۲۵\۹\۹۴(پنج شنبه)