• تاریخ: 2016-01-24
  • شناسه خبر: 13716
  • 2,643 بازدید

هر کدام از ما یک دکتر شکیبایی دیگر خواهیم شد

ارکین نیوز – حبیب ا.. ایری : در دنیای کنونی ، ساختن و تاسیس انواع صنایع و پیشرفت از لحاظ تکنولوژی کار بس سختی می باشد اما ساختن فرهنگ ، تغییر نگرش و تفکرانسان ها بسیار از آن سخت تر می باشد . کار هرکس نیست خرمن کوفت ...

ارکین نیوز – حبیب ا.. ایری : در دنیای کنونی ، ساختن و تاسیس انواع صنایع و پیشرفت از لحاظ تکنولوژی کار بس سختی می باشد اما ساختن فرهنگ ، تغییر نگرش و تفکرانسان ها بسیار از آن سخت تر می باشد .
کار هرکس نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می خواهد و مرد کهن ، دنیای سیاست نیز، مقوله ای جدای از این نیست ، در دنیای سیاست بزرگترین پیروزی و بزرگترین موفقیت ، هم سو کردن افکار و نگرشهای مردم با خود می باشد ، اینجانب با تمام وجود افتخار می کنم که حامی شخصیتی هم چون دکتر مهران شکیبایی بوده ام و خواهم بود ، چرا که حرف هایش بوی دیگری داشت ، از صداقت ، درستی ، اعتماد ، ایمان و امید می گفت ، سخنانی از جنس نور ، ابتدا می گفتم که این حرف ها دیگر خریدار ندارد و نمی توان با این تفکرات رای آورد ، ولی طولی نکشید که حرفم را پس گرفتم ، چرا که او معجزه می کرد ، سخن ، سخن دل بود و جایگاهش بر دلهای مردم ، طولی نکشید که خیلی ها عاشق و شیفته افکار او شدند ، طولی نکشید شیفتگان او حرف های او را لمس کردند و تفکری جدید یافتند ، طولی نکشید مردمی پاک ، با دلهایی از جنس نور بدون توقع و تنها برای یک هدف آن هم رسیدن به کمال و آبادانی منطقه هایشان ، دور شمعی هم چون دکتر مهران شکیبایی بسان پروانه شدند ، آری ما عاشقان ایده های وی شدیم و امید به آینده داریم تا همراه او به مقصد نهایی برسیم ، حال اگر دکتر شکیبایی را از ما بگیرند ، هر کدام از ما یک دکتر شکیبایی دیگر خواهیم شد و منطقه که هیچ ، ایران را آباد خواهیم کرد ، آری ما همه از نوع صداقت ، اعتماد و امیدیم برای آینده ای بهتر و زندگی بهتر.

  • گمش دفه چی - 2016-01-24 در 11:17 ق.ظ

    پس بیاییم به خاطر منطقه خودمان – به خاطر رفع فقر و بیکاری و به خاطر توسعه منطقه از اصلح ترین فرد کاندیدا که دارای سوابق اجرایی و مدیریتی در سطح استانی و کشوری دارند حمایت بکنیم. کسی که دارای تجارب و توانمندیهای بیشتری داشته باشند حمایت بکنیم . در شرایط حاضر منطقه ما(گمیشان بندرترکمن و…) به کمیسیون عمران بیشتر نیاز دارد تا زیر ساختها آماده سازی بشود.در این چند دوره انتخابات مجلس, شاهد آن بودیم که گروهها و کاندیداهابه علت نداشتن محوریتها و اولویتهای منطقه و داشتن دیدگاههای متفاوت, به وحدت و یکپارچکی نمیرسیدند واز با صلاحیت ترین حمایت نمیکردند.
    ا تحقیق و بررسی از رشته تخصصی و سوابق مهندس جلال ایری این نتایج را از تحقیقاتمان بدست آوردیم که ,در برنامه عمرانی پنجم کشور, برنامه ریزی منطقه ای مورد توجه قرار گرفته است .مهمترین اهداف برنامه ریزی پنجم عمرانی در راستای برنامه ریزی منطقه ای شامل توسعه اقتصادی متعادل استانها – توزیع عادلانه خدمات – مشارکت مردمی در برنامه های عمرانی و تقویت پایه های اقتصادی در مناطق بوده است. از مهمترین هدفهای این برنامه میتوان به ارتقا بیشتر سطح دانش – فرهنگ – بهداشت و رفاه جامعه – توزیع عادلانه درآمد – حفظ و استمرار رشد سریع اقتصادی – تامین اشتغال مولد – ایجاد تعادل بیشتر بین مناطق مختلف کشور از نظر برخورداری از امکانات اقتصادی – احیا و بهبود محیط زیست – افزایش سهم ایران در تجارت و غیره اشاره کرد.فصل ششم قانون برنامه پنجم توسعه,به موضوع توسعه منطقه ای اختصاص دارد. مواد این فصل با موضوع های توسعه منطقه ای – توسعه روستایی , با رویکرد تصریح شورای برنامه ریزی استان – زمینه سازی برای تحقق اصل پنجاه قانون اساسی در حفظ محیط زیست – لزوم ارتقای سطح درآمد و کیفیت زندگی روستاییان و… را مورد نظر قرار داده است.
    الان هم دوستان صاحب نظر گریزی از جناح مربوط به خودشان ندارند ولی پس ازسالها به این نتیجه بدست آمده که چپ و راست به تنهایی نمی تواند موفقیت کاری را تضمین نماید.شاید ازاول اشتباه از ما بوده که خود را درگیر مباحث کلان شهرها و سرگرم نشست و برخواست با بزرگان جناح ها کردیم تا در روزهای نیاز مدحمان را بگویند.کمبود های بسیار زیاد شهرها و روستاهای ما با شعار و اسامی و یا با دعوت ازآن مقام اصلاح طلب و یا اصولگرا برطرف نشده و نمی شوند.چه درگذشته و حالا ما هرگز سهم مهمی در گرفتن پست های مدیریتی نداشتیم بنابراین هیچ کس جز خودمان درهیچ دوره ای برای ما دلسوزی نخواهد کرد همچنان که تاریخ نیزاین واقعیت را نشان می دهد.با بررسیهایی که انجام دادیم, دریافتیم که کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای انجام وظایف محوله در محدوده راه و ترابری – مسکن – عمران شهری و عمران روستایی و امور عمرانی شهرداریها و دهیاری ها در خانه ملت با نام مشخص ” کمیسیون عمران ” تشکیل شده است. کمیسیون عمران برای بررسی کارشناسانه تر مسایل مربوط به این کمیسیون از چهار کمیته تخصصی تشکیل شده است که بصورت تخصصی به بررسی مسائل مربوط به حوزه اختیارات کمیسیون عمران می پردازد. تمامی مسایل مربوط به مسکن – راه و ترابری – حمل و نقل جاده ای – ریلی و هوایی در کمیسیون عمران بررسی میشودوچنانچه طرح یا لایحه ای مستقیما به این مسائل مربوط باشد, طبق آیین نامه مجلس برای بررسی تخصصی به این کمیسیون ارجاع میشود.

    • گمش دفه چی - 2016-01-24 در 6:26 ب.ظ

      اشتباه بزرگ و فریب مردم این است که مفاهیم ومعانی چپ و راست را بیهود تلقی کنیم و سعی کنیم با سابقه غیر سیاسی و غیر شفاف ذهن مردم را به انحراف ببریم. داشتن چهار چوب فکری و پشتوانه سیاسی در همه جای دنیا حتی کشور ما هم لازم و ضروری است و شخصی که ادعای ورود به مجلس را دارد باید با جریان های سیاسی کشور آشنایی داشته و مسیر خود را شفاف برای مردم بیان کند زیرا که برنامه و طرح و قانون براساس این چهار چوب فکری تدوین می شود و هر فردی اعتقاداتی دارد که با آنها گره خورده .همچنین نقش رئیس نظام مهندسی در ماجرای استقلال و انتزاع نظام مهندسی شهرستان گمیشان از ترکمن دیده شد و مشخص است ایشان تا چه اندازه برای مردم و منطقه دلسوز خواهند شد.

    • یاسر همرا - 2016-01-27 در 7:54 ب.ظ

      گمش دفه چی. این همه مطلب نوشتی که بگی از مهندس حمایت کنیم. با صداقت تمام در یک جمله .تجربه دوره خودمون را در حمایت از آن عزیز در دوره قبلی برات می نویسم.
      ما آزمودیم در این راه بخت خویش باید برون کشید از این ورطه رخت خویش
      حامی سابق

      • حامیان مهندس عبدالجلال ایری - 2016-02-03 در 7:45 ب.ظ

        سلام. ما از حامیان دوره قبل هستیم. اما ما یاسر حمرا از گمیشان نمیشناسیم.آقای (ع. ج )را میدانیم که بر اساس شنیده ها در دوره قبل برای نظری مهر رای جمع کرده با وجود اینکه در ستاد مهندس جلال فعالیت میکرده.ما حامیان مهندس ایری حمایت خودمان را از رشته تخصصی و صداقت وتعهدکاری مهندس عبدالجلال ایری اعلام میداریم.و ایشان را در مجلس دهم دوباره یاری خواهیم کرد. و این حمایت را اعلام میداریم که مهندس عبدالجلال ایری را نه به عنوان فردی که متعلق به این سرزمین است بلکه فردی لایق, کاردان و متخصص, باتجربه و باسوابق اجرایی و مدیریتی درخشان در سازمانها و ارگانهای مرتبط, دلسوز واقعی ومردی عملگرا و قوی در عرصه سازندگی و عمران و اقتصاد وسیاست میدانیم. ایشان روحیاتی اعتدالی دارد واهل حاشیه نبوده و بیشتر به امور تخصصی و فنی میپردازد و از همین رو یکی از ملاکهای انتخاب وی و عامل موفقیت وی در منصب های مختلف همین روحیه کار جهادی و بااخلاص همراه با پاکدستی بوده است . همچنین اعتقادعملی به انقلاب اسلامی و مقیدبودن به کار و خدمت رسانی به مردم ، ازمواردی است که همواره مد نظر مهندس ایری بوده و هست. و باور داریم که آقای مهندس ایری در این امر مهم و ملی و با توکل بر خداوند متعال و نیز با پشتوانه شما مردم آگاه به مسایل سیاسی و اجتماعی واقتصادی و با حمایت جوانان , ایشان را به صحن مجلس دهم راهی خواهیم کرد.

  • مصطفوی - 2016-01-24 در 12:27 ب.ظ

    با سلام..در حوزه اقلا هم اولین بار دکتر نافعی را دیدم و حرف از موج سوم برامون میگفت یه طوری شوخی جلوه کرد ولی الان که عمیقا فکر میکنم واقعا شهروندان فهیم اقلا هم تشنه حرفهایی از جنس صداقت و شفاف دکتر نافعی بوده اند…احساسم بر این است به قول خودش که میگفت اگر نتواند برای خودش موجش ایجاد نشود برای کسی دیگر ایجاد خواهد کرد.حتی دیروز در گرگان دیدمش میگفت برای عرض تشکر و قدردانی به آقلا میروم

  • آزاد - 2016-01-24 در 5:41 ب.ظ

    نگاهی به سوابق و تجربیات کاندیدهای غیر ترکمن بندازید. اکثرا دارای سوابق و تجارب مدیریتی و پست می باشند. به هر حال این مساله خود یک امتیاز محسوب می شود. امتیازی که ترکمنها و کاندیدهای ما کمتر از آن بهره مند می شوند. تنها امتیاز ما در حال جاضر امکان اجماع رای و نظر است.

  • حامیان توان فنی - 2016-01-28 در 3:16 ب.ظ

    گردانندگان اجماع باید اصل بیطرفی و منافع مردم را رعایت کنند

    بیانیه دوم حامیان توان فنی خطاب به گردانندگان اجماع

    ما حامیان توان فنی باتوجه به تعدد کاندیداها, معتقدیم که برای بدست آوردن کرسی نمایندگی مجلس در شرایط کنونی بیشتر از هرچیزمنطقه ما(حوزه بندرترکمن گمیشان سیمین شهر ..), به اتحاد و همدلی نیاز دارد.چون که هرچه از یک منطقه تعداد کاندیداها زیاد باشد امکان دستیابی به وحدت و یکدلی کمتر میشود و امکان رقابت دور از جنجال و سالم ,کمتر و احساسات طایفه گرایی و طرفداری از دوست و فامیل بدون در نظر گرفتن لیاقت و شایستگی, بیشتر میشود. لذا لازمه وحدت گذشت و ایثار و ترجیح فرد اصلح بر خود است.

    لذا در اینجا گردانندگان اجماع(آقایان ولی پور – دکتر ایری – احمد ایری – شاه نظری – جبار ایری و سایر روشنفکران و علمای منطقه) وظیفه سنگینی دربرابر مردم دارند و آن انتخاب اصلح ترین کاندیدا از بین اصلح ها و رعایت اصل بیطرفی از طرف آنهاست. همه ی کسانی که در این دور کاندید شده اند ,همه اصلح و خوب اند وبرای خدمت به مردم آمده اند. اما گردانندگان اجماع باید اصلح ترین را برای توسعه منطقه و برآورده ساختن انتظارات مردم که همانا گزینش اصلح ترین فرد کاندیداست, انتخاب نمایند. گردانندگان اجماع باید برای ارتقا سطح کیفی و افزایش کارآیی مجلس دهم , داوطلبان شاخص ترو با صلاحیت های برتر و از سوابق و ویژگیهای درخشان تری در مقایسه با سایرین برخوردار باشند را گزینش بکنند. و برای اینکار باید یک معیار و شاخصی را برای انتخاب فرد اصلح در نظر بگیرند .

    لذا باید گردانندگان اجماع, سوابق اجرایی و مدیریتی وعملکرد های کاندیداها را بررسی و اولویت بندی نمایند.گردانندگان اجماع وقتی در مسیر انتخاب قرار میگیرند باید با رعایت اصل بیطرفی وبی پرده , تمام توان علمی خود را به خاطر منفعت مردم و توسعه منطقه به کار گیرند و از سر آگاهی و خرد سیاسی دست به گزینش بزنند, چون عقل حکم میکند که هر چه تاثیر انتخاب در زندگی وآینده انسان بیشتر باشد حساسیت و دقت بیشتری باید مدنظر قرار گیرد و در گزینش فرد اصلح باید شرایط و معیارها و فاکتورهای علمی و کارشناسی شده بیشتری مدنظر قرار بدهند.

    گردانندگان اجماع باید به خاطر منافع جامعه , تصمیمی عاقلانه و منطقی بگیرند که بلافاصله موجب دگرگونی منطقه یا بهبود کیفیت زندگی جامعه بشود.چون ما حامیان توان فنی معتقدیم که انتخاب کارگزاران و نمایندگان اصلح, سزاوار توجه و بررسی فراوان است و باید معیارهایی مناسب برای سنجش افرادو انتخاب ایشان در نظر گرفته شودزیرا از عواملی که در هر منطقه باعث رشدوتوسعه می شود بحث انتخابات ،شناختن و انتخاب نماینده کارآمدواصلح و واگذاری امانت به آن‌هاست که اگر گردانندگان اجماع این وظایف مهم و خطیر را به درستی عمل نکنند باید در برابر مردم منطقه پاسخگو باشند. تا زمانی که فرهنگ طایفه گرایی وجناحی، بازتولید شود و از طرفی، نیروهای شایسته, متخصص, توانمند , باتجربه و کاردان وپاکدست ، سکان‌دار تصمیم‌سازی‌ها نشوند، منطقه وشهر و روستای ما به ‌آن‌چه که شایسته ‌اش است، نخواهد رسید و تا زمانی که شخصیت های کاریز و معتمد منطقه ما چهره های معنوی منطقه باشند ,توسعه و عمران و آبادانی بیشتر اما اگر شخصیت های کاریزومعتمد منطقه ما چهره های مادی منطقه شدند؛ توسعه و عمران و آبادانی کمتر وفقر و بیکاری و فساد و دغل بازی سیاسی بیشترخواهد شد.

    وقتی دوره های گذشته انتخابات مجلس در منطقه خودمان (بندرترکمن گمیشان…) رابررسی بکنیم, همه ما مردم شاهد آن بودیم که گروهها و کاندیداها به علت نداشتن محوریتها و اولویتهای منطقه و داشتن دیدگاههای متفاوت , به وحدت و همدلی نمیرسیدند واز شایسته ترین حمایت نمیکردند.لذا یکی از مهمترین وظایف گردانندگان اجماع این است که ابتدا باید تشخیص بدهند در شرایط کنونی , کدام تخصص – تجربه – علم و مهارت برای شهر و روستای ما نیاز است تا بتوان در قالب آن تخصص و علم و توانمندی , تامین و رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی و اجتماعی را در جای جای جامعه گسترش داد. چون ما معتقدیم که معیار سنجش افراد, مهارتها و توانمندیهای آن فرد است.و نماینده منتخب مردم باید از ویژگیهایی از جمله توانمندی با مجموعه شاخص های تخصص علمی و اجرایی واراده مبتنی برانگیزه و تعهد نسبت به مطالبات موکلین خود برخوردار باشد, تا علاوه بر داشتن یک نگاه ملی در جهت تدوین قوانینی برای رفع مشکلات کلان کشور, بتواند با یک نگاه و تفکر منطقه ای همه ی تلاش خود را در جهت پاسخگویی به مطالبات مردم منطقه بکارگیرد.

    با مراجعه به دیدگاه های بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی(ره( و رهبر معظم انقلاب و سایر نخبگان سیاسی کشور دریافته می شود که مبنای انتخاب نامزدها به هیچ وجه نباید گرایشات حزبی وطایفه ای باشد بلکه تنها بایستی کاندیدای «اصلح» بر اساس تحقیق و تفحص و ارزیابی آنها برگزیده شده و به او رأی داده شود.رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده اند : “افرادی که از تأیید شورای نگهبان عبور کرده‌اند، قانوناً صالح‌اند.» (۲۸ اردیبهشت ۸۰)اما این بدان معنا نیست که ما باید به صرف رأی دادن قناعت کنیم و به هر که شد رأی دهیم؛ بلکه مبتنی بر نظر ایشان باید گشت و اصلح را برگزید. لذا معظم‌له تأکید دارند که «هر کس صلاحیتش در مراکز قانونی تأیید شود، صالح است؛ اما باید در بینصالح‌ها گشت و صالح‌تر را پیدا و او را انتخاب کرد. این، هنر شما مردماست.» (۱۷ اردیبهشت ۸۴).

    لذا گردانندگان اجماع وظیفه خیلی خیلی سنگینی بر عهده دارند و کوچکترین غفلت, ممکن است منافع جامعه را به خطر بیاندازند.لذا گردانندگان اجماع با در نظر گرفتن منافع ملت باید به دلهای پاک و وجدان آگاه و عقل ومنطق خود رجوع کنند تا به حقایق و درستی دست یابند. چون آنچه ما را از حقیقت عالم آگاه میکند همین دل و قلب پاک ماست و گردانندگان اجماع باید به آن توجه بکنند تا به حقایق دست یابند:

    آیینه سکندر جام می است بنگر تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا

    مردم منطقه ما(بندرترکمن گمیشان….)مردمانی ساده و مهربان و ولایتمدار هستندو حق و حقوق خود را از طریق قانون مطالبه میکنند و در بدترین شرایط به قانون به عنوان میثاق ملی احترام گذاشته و بدان عمل می کنندوازدغلهای سیاسی وجناح بازی بیزارند و در انتخابات , با آرمان و اهداف عدالت خواهانه و توسعه طلبانه شرکت میکنند.لذا مجلس مورد نیاز مردم منطقه ما, مجلسی است کهساختارهای جامعه را برای پیشرفت در جهت آرمانهای آن بهبود بخشد و با شناخت و تصویبقوانین و مقررات, مسیر حرکت قوای مجریه و قضاییه را مشخص کند.بنابراین اگر گزینش گردانندگان اجماع بر اساس عقل و منطق و خرد سیاسی و تدبیر تخصص گرایانه و با اهداف توسعه نگر و آرمانی نباشند و بدنبال کسب اطلاعات برای شناختن فرد اصلح نروند و معیار های غلطی را در نظر بگیرندویک فرد ناکارآمد را گزینش بکنند دربرابر مردم باید پاسخگوباشند ودر نتیجه, همه ما اسیر قضا و قدر خواهیم شد و تقدیر ما را یا به توسعه و پیشرفت خواهد رساند یا به پسرفت و عقب ماندگی :

    کبوتری که دگر آشیان نخواهد دید قضا همی بردش تا به سوی دانه و دام

    در جامعه ای که اندیشیدن و صاحب فکر بودن و مستقل نظر دادن امتیازی نباشد, قهرا به متخصصان توانمند و طبقات فرهیخته پشت میشود و ورود آنها به عرصه های عمومی و حکومتی دشوار میشود, نتیجه ی چنین برخوردی آن است که متخصصین و نخبگان, در هر بخش حضور ” طفیلی ” پیدا کرده و باید از کسانی که از دانش – تجربه و درایت کمتری برخوردارند, تبعیت کنند. در این شرایط جامعه مقهور کسانی اند که هر چند دوره آزمون و خطا را طی میکنند ولی بر دیگران فرمانروایی میکنند. اگر یک ” نظام دینی ” در جلب اعتماد متخصصان و نخبگان و در استفاده از ظرفیت و استعداد آنان در اداره جامعه توفیق قابل قبول پیدا نکند , نظام با خطر مواجه میشود. و آن خطر” افول کارآمدی ” است. زیرا در دولت مدرن ” دانش ” محور توسعه و پیشرفت است و نیروهای لایق و کاردان, بیشترین سهم را در این حرکت به عهده دارند که با فاصله گرفتن متخصصین و نخبگان, پشتوانه علمی نظام آسیب دیده و بحران کارآمدی انرا تهدید میکند.

    لذا گردانندگان اجماع باید به خاطر منافع مردم و کشور, در تفکرات خود انقلاب ریشه ای به وجود بیاورند و برای یکبار هم که شده این عرف نامیمون تاریخی را در منطقه بشکنند و حتی اگر لازم باشد با فداکردن منافع شخصی و گروه و جناح خود شایسته سالاری را بنا بنهند. چون این کار باید از یک جاشروع شود. بیاییم یک بار تاریخ شکنی کنیم و این جرقه رشد را به نام جمهوری اسلامی ثبتکنیم و اجازه ندهیم فرزندان ما در مورد ما همان فکر کنند که ما در موردبرخی گذشتگان می کنیم.

    درد مردم منطقه ما درشرایط حاضر, جناح بازی و اصلاح طلبی و اصولگرایی نیست. درد مردم شهر و روستاهای ما(بندرترکمن گمیشان….) فقر و بیکاری و فساد است. که متاسفانه تنها بازنده چنین تفکری یا تصفیه حساب های شخصی ، جناحی و طایفه ای وباندبازی فقط ضلع سوم این مثلث یعنی مردم و جوانان بیکارشهر و روستاهای ماست که در پدیده شوم نزاع های طایفه ای، جناح بازی و… در باتلاق اعتیاد گرفتار شده اند به طوریکه هر روز ما شاهد از دست دادن بهترین سرمایه اجتماعی یعنی نیروی انسانی شهر و روستایمان می باشیم. بیکاریریشه تمام مسائل اجتماعی و فرهنگی است و بنیان خانواده ها را متزلزلمیکند.وقتی التماسهای یک پدر دل نگران را برای اشتغال فرزندش می شنوی چه احساسی دارید؟وقتی شاهد پر پر شدن جوانان مستعد در دام مواد مخدر هستند چه وظیفه ای بر عهده دارید؟ اکثر افرادی که طی این روزها درجلسات اجماع شرکت می کنند در روزگاری نه چندان دور یا حتما چپی بودند و یا صد در صد منتسب به جناح راست و این گونه می شد که آراء چند تکه می گردید.

    الان هم دوستان صاحب نظر گریزی از جناح مربوط به خودشان ندارند ولی پس ازسالها به این نتیجه بدست آمده که چپ و راست به تنهایی نمی تواند موفقیت کاری را تضمین نماید.شاید ازاول اشتباه از ما بوده که خود را درگیر مباحث کلان شهرها و سرگرم نشست و برخواست با بزرگان جناح ها کردیم تا در روزهای نیاز مدحمان را بگویند.کمبود های بسیار زیاد شهرها و روستاهای ما با شعار و اسامی و یا با دعوت ازآن مقام اصلاح طلب و یا اصولگرا برطرف نشده و نمی شوند.چه درگذشته و حالا ما هرگز سهم مهمی در گرفتن پست های مدیریتی نداشتیم بنابراین هیچ کس جز خودمان درهیچ دوره ای برای ما دلسوزی نخواهد کرد همچنان که تاریخ نیزاین واقعیت را نشان می دهد.

    آیا وقت آن نرسیده که بجای پرداختن به مسائل بسیار پیش پا افتاده و بچه گانه،ظرفیت و سطح تفکر و بینشمان را ارتقا بخشیم و انرژی خودمان راصرف حل و فصل مسائل اساسی جامعه بکنیم؟ فکر کنیم تابحال چه طرحی برای توسعه اقتصادی جامعه در قالب برنامه کوتاه مدت ارائه کردیم،وآیابرای عملی و اجرایی شدن آنها برنامه ریزی کردیم و از چه تخصصی بهره بردیم . نماینده مجلس داشتیم،فرماندار و بخشدار و شهردار داشتیم ولی چرا هنوزبه رشد و توسعه اقتصادی ایده آلی نرسیده ایم؟آری ترکمن صحرای ما آنقدر جای پیشرفت و توسعه دارد که حد و حسابی برای آن نمی توان قائل شد:

    چشم ها را باید شست , جور دیگر باید دید. ” از سهراب سپهری ”

    امروزه اندیشه ی تخصص گرایی برای نیل جوامع به سمت توسعه و پیشرفت به یک شاخص جهانی تبدیل شده است. شایسته سالاری امری حیاتی برای زمانه ای است که همه چیز وهمه حرفه ها, تخصصی شده و هر حوزه, مدیران و برنامه ریزان خود را اقتضا میکند. افراد متخصص و توانمند, قادرند از تمامی مهارتها وتوانمندیهای خود استفاده بکنند و پذیرش مدیریت تخصصی دارندواگر افراد متخصصو توانمند, در جایگاه درست قرار بگیرند, بهره وری افزایش خواهد یافت.

    لذا گردانندگان اجماع باید به این اصل مهم نیز توجه بکنند که مجلس قانونگذاریبرغم آنکه دارای شخصیت سیاسی هست، ماهیتاً یک “مجمع تخصصی” است کهدرباره اداره کشور تصمیم می گیرد و تصمیماتش برای دو قوه دیگر یعنی دولتودستگاه قضا لازم الاجراست. نگاهی کلی و جزیی به کمیسیونهای مجلس , نشان می دهد که هدفاز تشکیل مجلس، بررسی “تخصصی مسایل کشور و تصمیم گیری تخصصی درباره آنها”ستو الا لزومی نداشت که این ساختار تخصص گرا در مجلس تعریف شود. متاسفانه , هیچگاه ارائه دهندگان فهرست های انتخاباتی در معرفیکاندیداهای خود، به این اصل مهم توجه نکرده اند افرادی که قرار است از سوی آنهابه مجلس بروند، قابلیت عضویت در کدام کمیسیون را دارند؟ ملاک عمده برای “جریان های مجلس ساز” در سالهای گذشته در منطقه ما ، گرایش های طایفه ای و تشکیلاتی و جناحی بوده است و به همین دلیل ، توجه به مدرک تحصیلی وتخصص و سوابق اجرایی ، تجربی و علم افراد به حاشیه مسایل سیاسی رفته ونتیجه نیز آن شده است که اولاً در هنگام ارائه فهرست های انتخاباتی، تناسبکامل بین تخصص های کاندیداها و کمیسیون های تخصصی مجلس وجود نداشته است وثانیاً در زمان آغاز به کار، مجلس همواره با این مشکل مواجه بوده است کهبرای عضویت در بسیاری از کمیسیون ها، افرادی که متخصص مرتبط با آن باشند،نبوده و یا تعدادشان اندک بوده است و در نهایت مجبور شده اند افرادی که تخصصهای دیگری دارند را در کمیسیونی عضو کنند که هیچ ربطی به رشته تحصیلی وسوابق اجرایی اش نداشته است. مثلا کسی که دارای مدرک کارشناسی اجتماعی است عضو کمیسیون کشاورزی، آبو منابع طبیعی شده، و یافارغ التحصیل رشته ادبیات فارسی، عضو کمیسیون عمران شده است!!!، کمیسیونی کهدر آن مدام بحث های فنی و مهندسی مطرح می شود.

    ماحامیان توان فنی با تحقیق و بررسی از رشته تخصصی و سوابق مهندس عبدالجلال ایری این نتایج را از تحقیقاتمان بدست آوردیم که ,در برنامه عمرانی پنجم کشور, برنامه ریزی منطقه ای مورد توجه قرار گرفته است .مهمترین اهداف برنامه ریزی پنجم عمرانی در راستای برنامه ریزی منطقه ای شامل توسعه اقتصادی متعادل استانها – توزیع عادلانه خدمات – مشارکت مردمی در برنامه های عمرانی و تقویت پایه های اقتصادی در مناطق بوده است. از مهمترین هدفهای این برنامه میتوان به ارتقا بیشتر سطح دانش – فرهنگ – بهداشت و رفاه جامعه – توزیع عادلانه درآمد – حفظ و استمرار رشد سریع اقتصادی – تامین اشتغال مولد – ایجاد تعادل بیشتر بین مناطق مختلف کشور از نظر برخورداری از امکانات اقتصادی – احیا و بهبود محیط زیست – افزایش سهم ایران در تجارت و غیره اشاره کرد.فصل ششم قانون برنامه پنجم توسعه,به موضوع توسعه منطقه ای اختصاص دارد. مواد این فصل با موضوع های توسعه منطقه ای – توسعه روستایی , با رویکرد تصریح شورای برنامه ریزی استان – زمینه سازی برای تحقق اصل پنجاه قانون اساسی در حفظ محیط زیست – لزوم ارتقای سطح درآمد و کیفیت زندگی روستاییان و… را مورد نظر قرار داده است.

    لذا معتقدیم که با توجه به اینکه مهندس عبدالجلال ایری بیست و پنج سال سابقه کاری و مدیریت اجرایی در ارگانهای مهم کشوردارد وبا توجه به اینکه ایشان سابقه اجرایی و تخصص کاری در زمینه نیازمندی قانون در برنامه ریزی شهری و توسعه منطقه ای دارد , میتواند گام مثبتی در زمینه توسعه منطقه ای بردارد و در صورت کسب کرسی مجلس دهم , احتمال اینکه ایشان وارد کمیسیون عمران بشود خیلی محتمل است , و قدرت و اعتباری که این کمیسیون میتواند به اعضایش ببخشد, حتما مایه ی خیر و برکت برای منطقه و استان و کشور خواهد بود. و اعلام میداریم که در انتخابات مجلس دهم با لبیک گفتن به ندای رهبری, با مشتی گره خورده به پای صندوقهای رای خواهیم رفت و با حضور گسترده ی خود, حماسه ای پرشورخواهیم آفرید و پرچم جمهوری اسلامی ایران رابا انتخاب اصلح ترین و کاردان ترین و کارآمدترین کاندیدای مجلس به اهتزاز خواهیم در آورد.

    ” به امید پیشرفت ایران اسلامی با بهره گیری از توان فنی و تخصص”

    http://hamejelaliri.blogfa.com/

  • سینا - 2016-02-13 در 9:10 ب.ظ

    سلام
    با توجه به ساختار اقتصادی منطقه ما که همش بر بخش کشاورزی(زراعت دام، شیلات و مرتع) است ، ساختار منطقه در این موارد اصلاح و پایه ریزی شود بهتر نیست؟ ما که در منطقه مشکل راه و راه آهن و مسکن نداریم، لطفا” فقط چیزی را که در حیطه رشته تحصیلیتان است به خورد مردم منطقه ندهید چون مردم می دانند که چه کسی را انتخاب بکنند.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست