• تاریخ: 2016-12-12
  • شناسه خبر: 21699
  • 434 بازدید

پیام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به جشن وحدت حوزه علمیه عرفانیه آق قلا

ارکین نیوز-رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی به جشن وحدت حوزه علمیه عرفانیه آق قلا در گلستان که روز دوشنبه برگزار شد،گفت: برگزاری مراسم برای وحدت در این زمانه آشفته که تندروهای مذهبی در برخی مناطق افسار را به دست گرفته ...

ارکین نیوز-رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی به جشن وحدت حوزه علمیه عرفانیه آق قلا در گلستان که روز دوشنبه برگزار شد،گفت: برگزاری مراسم برای وحدت در این زمانه آشفته که تندروهای مذهبی در برخی مناطق افسار را به دست گرفته اند، چون کیمیا عزیز و چون گنج گرانبهاست.

به گزارش ایرنا، اکبر هاشمی رفسنجانی در بخشی از پیام خود که روز دوشنبه در آیین جشن وحدت در شهرستان آق قلا در استان گلستان قرائت شد، آورده است: در این زمانه آشفته که متأسفانه تندروهای مذهبی در برخی مناطق و بلاد اسلامی، افسار سیاست و فرهنگ و اخلاق را به دست گرفته‌اند و در رسانه‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها به نام حکومت اسلامی جولان می‌دهند، برگزاری مراسمی با نام وحدت به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت حضرت محمد(ص) پیامبر رحمت و مودّت، چون کیمیا عزیز و چون گنج گرانبهاست که انگار در ویرانه‌های اختلاف گم شده‌ است.
متن کامل پیام آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی که در این مراسم از سوی حجت الاسلام و المسلمین محمود رستگاری مشاور وی قرائت شد، به این شرح است.
بسم الله الرحمن الرحیم
از روزی که آوای دلنشین ‘وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا’ برای ‘فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ’ در آیه شریفه‌ ۱۰۳ سوره مبارکه آل عمران، به عنوان وحی آسمانی بر قلب و زبان پیامبر رحمت جاری شد تا آرزوی دیرینه‌ ‘فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا’ بین مسلمانان برآورده گردد و پیمان برادری که رسول مکرم بین مهاجر و انصار بسته بودند، در جامعه جاری شود، قرن ها می‌گذرد و کم کم آن امت واحده تأکید شده در قرآن کریم، متأسفانه در حال حاضر، به چنان بلای خانمانسوز تفرقه‌ای دچار شده‌اند که به عنوان مسلمان، حتی از شنیدن اخبار آن نیز باید شرمگین باشیم.
امتی که در آخرالزمان نبوت آمده بود تا بشریت را پس از رسولانی که آمده بودند، به اوج پیشرفت علمی و اخلاقی برساند، این روزها در پهنه گسترده جهان اسلام، توسط گروهک‌های یا جاهل یا با امیال و اهداف صهیونیستی و افراطی و تکفیری، یا بر منابر در تریبون‌ها از اختلافات می ‌گوید و یا در شهرهای اسلامی که حالا دیگر به میادین جنگ شبیه‌ شده‌اند، همدیگر را می‌کشند و زنان و کودکان همدیگر را به اسارت می‌برند.
در این زمانه آشفته که متأسفانه تندروهای مذهبی در برخی مناطق و بلاد اسلامی، افسار سیاست و فرهنگ و اخلاق را به دست گرفته‌اند و در رسانه‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها به نام حکومت اسلامی جولان می‌دهند، برگزاری مراسمی با نام وحدت به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت حضرت محمد(ص) پیامبر رحمت و مودّت، چون کیمیا عزیز و چون گنج گرانبهاست که انگار در ویرانه‌های اختلاف گم شده‌ است.
برادران اهل سنت منطقه ترکمن صحرا، آق قلا، مینودشت و شهرها و روستاهای دیگر در استان گلستان، هر ساله مراسمی باشکوه، پرمعنا و وحدت بخش را با محوریت علمای آن منطقه برگزار می‌کنند که چون نوری در دل تاریکی‌های اختلافات شیعه و سنی به حساب می‌آید و امیدواریم شعاع این نور سال به سال گسترده‌تر گردد و در جهان اسلام، هر جا شیعه و سنی هستند، به جای گفتار و رفتار کینه برانگیز و اختلاف‌آور، از مشترکات فراوان خویش در دین اسلام بگویند که دین رحمت و مهربانی و سلامت است.
اینجانب با تشکر از مردم باوفای اهل سنت در شمال ایران، علما، دانشمندان، سیاسیون و جوانان آن منطقه، امیدوارم حرکت پسندیده شما در برگزاری مراسم هفته وحدت، به عنوان یک الگو از فرهنگ حسنه در ایران، سایر کشورهای منطقه و همه‌ دنیای اسلام را نیز فرابگیرد و به جای شنیدن خبرهای نگران کننده کشتار و آوارگی و اسارت، آن هم به دست مسلمانان، اخبار وحدت‌بخش و برادری بشنویم که در تاریخ اسلام سوابق بسیار درخشانی دارد که البته ابتدای آن به گفتار و رفتار پیامبر عظیم‌الشأن و بزرگان دین در صدر اسلام برمی‌گردد.
سربلندی، وفاق و همدلی هر چه بیشتر همه شما عزیزان را از درگاه خداوند مسئلت می‌‌کنم.
اکبر هاشمی رفسنجانی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
به گزارش ایرنا، ۱۲ ربیع الاول که امسال مصادف با ۲۲ آذرماه است ، سالروز ولادت رسول اکرم ( ص ) به روایت اهل سنت و آغاز هفته وحدت است و در این ایام جشن های وحدت در مناطق مختلف استان گلستان که جمعیت زیادی از ساکنین آن را ترکمن های اهل سنت تشکیل می دهند، برگزار می شود.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست