- تاریخ: 2015-11-27
- شناسه خبر: 11073 635 بازدید
امضای قرارداد برقیسازی راهآهن گرمسار-ساری-گرگان-اینچهبرون با روسها
ارکین نیوز-مدیرعامل راهآهن ایران در مراسم امضاء قرارداد برقیسازی راهآهن گرمسار-ساری-گرگان-اینچهبرون که صبح سه شنبه برگزار شد، اظهار داشت: این محور در واقع مسیر ترانزیتی ایران از سمت قزاقستان و ترکمنستان در مسیر جدید ...

ارکین نیوز-مدیرعامل راهآهن ایران در مراسم امضاء قرارداد برقیسازی راهآهن گرمسار-ساری-گرگان-اینچهبرون که صبح سه شنبه برگزار شد، اظهار داشت: این محور در واقع مسیر ترانزیتی ایران از سمت قزاقستان و ترکمنستان در مسیر جدید است که در جرگه اولین خطوط ریلی ایران با قدمت ۸۰ سال قرار دارد و در حال حاضر ظرفیت آن پایین است.
محسن پورسید آقایی افزود: با اجرایی شدن این قرارداد علاوه بر برقیشدن این محور، تونلهای این مسیر بزرگتر شده تا به واسطه آن واگنهای ترانزیتی و روسی بتوانند در آن به راحتی تردد کنند.
به گفته مدیرعامل راهآهن ایران با اجرای این قرارداد همه مسیر از نظر ریل، علائم ارتباطات و غیره مجهز خواهد شد.
پورسید آقایی تصریح کرد: پیرو این قرارداد همه لکوموتیوهای برقی با همکاری شرکتهای ایرانی در داخل کشور تولید خواهد شد و در مجموع یک خط برقی و مدرن را در مسیر شمال کشور شاهد خواهیم بود.
مدیرعامل راهآهن اضافه کرد: اجرایی شدن این قرارداد علاوه بر بهبود ظرفیت قطارهای مسافری، ظرفیت خطوط در زمینه ترانزیت را به ۸ میلیون تن افزایش داده و امکان ترانزیت بالا در مسیر گرگان و اینچه برون را برای ایران مهیا خواهد کرد.
پورسید آقایی مجموع ارزش این قرار داد را یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو عنوان کرد و گفت: این مبلغ همه موضوعات از جمله اصلاح خطوط، افزایش بار محوری، لکوموتیو، نصب علائم و سیگنالینگ و غیره را شامل میشود و مدت زمان اجرای پروژه از زمان شروع به کار آن ۳۶ ماه خواهد بود.
به گفته وی این قرارداد از طریق خط اعتباری بانکهای روسی تامین اعتبار خواهد شد که شب گذشته موافقتنامه مربوط به آن میان رؤسای جمهور دو کشور به امضا رسیده است.
مدیرعامل راهآهن ابراز امیدواری کرد تا با منعقد شدن این قرارداد بین بانکی، پروژه مذکور از محل فاینانس بانکی تأمین اعتبار و عملیات اجرایی آن آغاز شود.
روابط عمومی راهآهن جمهوری اسلامی ایران