- تاریخ: 2019-12-18
- شناسه خبر: 29366 226 بازدید
مجموعه سوارکاری گنبدکاووس نیاز به نوسازی، ساماندهی و تجهیز دارد
ارکین نیوز-سرپرست هیئت سوارکاری شهرستان گنبدکاووس گفت: با توجه به قدمت ۵۰ ساله مجموعه سوارکاری این مجموعه برای درآمدزایی و استفاده بهینه نیاز به مرمت، ساماندهی و تجهیز دارد. بهروز نیازی در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار ...
ارکین نیوز-سرپرست هیئت سوارکاری شهرستان گنبدکاووس گفت: با توجه به قدمت ۵۰ ساله مجموعه سوارکاری این مجموعه برای درآمدزایی و استفاده بهینه نیاز به مرمت، ساماندهی و تجهیز دارد.
بهروز نیازی در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: مدیریت مجموعه سوارکاری گنبدکاووس با شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور است و برای مرمت نوسازی و تجهیز مجموعه سوارکاری نیاز به سرمایه بخش خصوصی میباشد.
وی با اشاره به قدمت ۵۰ ساله مجموعه سوارکاری گنبدکاووس تصریح کرد: این مجموعه سالانه اجاره داده میشود و اگر بتوان شرایطی ایجاد کرد تا سرمایهگذاری ۱۰ سال تا ۱۵ ساله توسط بخش خصوصی صورت گیرد بسیاری از کمبودها و مشکلات عمرانی این مجموعه مرتفع میشود.
* سالانه حدود ۷۰۰ میلیون تومان بابت اجاره مجموعه سوارکاری به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی پرداخت میشود
سرپرست هیئت سوارکاری شهرستان گنبدکاووس آموزش را اولویت مهم این هیئت دانست و گفت: آموزش تخصصی مربیان، چابکسواران و کارگران این مجموعه میتواند ضمن ارتقا کیفیت مسابقات در درآمدزایی و تربیت نیروی انسانی متخصص موثر باشد.
وی ادامه داد: سالانه حدود ۷۰۰ میلیون تومان بابت اجاره مجموعه سوارکاری به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی پرداخت میشود و اگر شرکت توسعه اجازه دهد تا باشگاه سوارکاری راهاندازی و فضای مجموعه مرمت و نوسازی شود در آینده همه خانوادهها میتوانند از این مجموعه استفاده کنند.
نیازی گفت: در چند ماه گذشته که هیئت سوارکاری مسوولیت این مجموعه را عهدهدار شده توانسته ۲ هزار مترمربع از مجموعه را فنسکشی کرده و درختان را هرس کند.
* در حال حاضر ۴۰۰ راس اسب در این مجموعه نگهداری میشود/ آموزش سوارکاری در قالب باشگاه برای عموم مردم
وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۰۰ راس اسب در این مجموعه نگهداری میشود و بنا داریم با آموزش تخصصی کادر اجرایی مربیان و چابکسواران بتوانیم ۵۰۰ راس اسب نگهداری کرده و آموزش سوارکاری را در قالب باشگاه برای عموم داشته باشیم.
سرپرست هیئت سوارکاری شهرستان گنبدکاووس با اشاره به ثبت ملی و معنوی مجموعه و مسابقات سوارکاری گفت: ثبت ملی و معنوی مسابقات سوارکاری ایده بسیار خوبی است ولی از آنجایی که ساختمان این مجموعه بیش از ۵۰ سال قدمت دارد متاسفانه ثبت ملی ابن مجموعه سبب شده تا نتوانیم فعالیتهای عمرانی برای حفظ و نگهداری این مجموعه داشته باشیم.
* برای مرمت و نوسازی مجموعه سوارکاری گنبدکاووس نیاز به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار است
وی خاطرنشان کرد: برای مرمت و نوسازی این مجموعه نیاز به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار است که با استفاده از طرح جامع تهیه شده توسط هیئت سوارکاری میتوان در پروسه پنج سال تا ۱۰ سال آن را انجام داد.
مجموعه سوارکاری گنبدکاووس در سال ۱۳۵۰ با مساحت ۲۰۰ هکتار افتتاح شد و اکنون مساحت کل مجوعه ۱۶۰ هکتار است که حدود ۵۰ هکتار آن ساختمان و فضای مسابقات و ۱۱۰ هکتار نیز اراضی کشاورزی است.