• تاریخ: 2017-11-02
  • شناسه خبر: 24339
  • 266 بازدید

اعزام والیبالیستهای ساحلی گلستان به مسابقات جهانی(سیزم) برزیل

ارکین نیوز-چهار والیبالیست ملی پوش ساحلی گلستان که ترکیب تیم های ملی الف و ب ایران را تشکیل می دهند این روزها خود را برای حضور در رقابت های قهرمانی نظامیان جهان (سیزم) آماده می کنند. دومین دوره مسابقات والیبال ساحلی قهرم ...

ارکین نیوز-چهار والیبالیست ملی پوش ساحلی گلستان که ترکیب تیم های ملی الف و ب ایران را تشکیل می دهند این روزها خود را برای حضور در رقابت های قهرمانی نظامیان جهان (سیزم) آماده می کنند.

دومین دوره مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی نظامیان جهان (سیزم) از ۱۵ تا ۲۲ آبان ماه به میزبانی «ریودوژانیرو» برزیل برگزار می‌شود و دو تیم از ایران نیز در این رقابت‌ها شرکت می‌کنند که هر چهار بازیکن این تیم ها گلستانی هستند.

والیبال ایران مقام نخست رده بندی نظامیان جهان را در اختیار دارد و به همین دلیل از کشورمان برای حضور در والیبال ساحلی سیزم نیز دعوت شده است که دومین دوره قهرمانی جهان این رشته ورزشی، نخستین حضور ایران محسوب می‌شود.

مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی کشور نیروهای مسلح و انتخابی جهانی با حضور نمایندگانی از بسیج، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و ارتش جمهوری اسلامی شهریورماه به میزبانی آق قلا برگزار شد و تیم‌های بسیج الف متشکل از «بهمن سالمی» و «رحمان رئوفی» و بسیج ب مرکب از «آق محمد سلاق» و «عبدالحامد میرزاعلی» با کسب مقام های اول و دوم، برای حضور در رقابت های سیزم کسب سهمیه کردند.

دومین دوره مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی نظامیان جهان (سیزم) انتخابی المپیک سیزم سال ۲۰۱۹ است که تیم‌های برتر سهمیه کسب می‌کنند.در مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی نظامیان جهان ۲۰ تیم شرکت می‌کنند که نمایندگان کشورهای برزیل، ایران، چین، قطر، اندونزی، آلمان، ایتالیا و کانادا از جمله تیم های مهم شرکت کننده در این رقابت‌ها هستند.

اردوی تیم‌های ساحلی ایران برای شرکت در این رقابت‌ها در حال حاضر در آق قلا پیگیری می‌شود و ساحلی‌بازان خود را برای حضور شایسته در برزیل آماده می‌کنند.نمایندگانی از کشورهای برزیل، قطر و آلمان در نخستین دوره مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی نظامیان جهان مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند/گلشن مهر

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست