- تاریخ: 2015-09-26
- شناسه خبر: 8468 2,656 بازدید
اظهارت ضد و نقیض برای وضعیت فرماندار شهرستان ترکمن در منا
ارکین نیوز – با آنکه معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان روز گذشته خبر بستری بودن فرماندار شهرستان ترکمن در بیمارستانی در منا را داده بود امروز سایت خبری آوای ترکمن اظهارت جدیدی را از زبان همسر ایشان منتشر کرد. در ا ...

ارکین نیوز – با آنکه معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان روز گذشته خبر بستری بودن فرماندار شهرستان ترکمن در بیمارستانی در منا را داده بود امروز سایت خبری آوای ترکمن اظهارت جدیدی را از زبان همسر ایشان منتشر کرد.
در این سایت خبری تمام شایعات بیان شده در مورد خانم نازقلیچی فرماندار بندرترکمن مبنی بر پیدا شدن وی از طرف همسرش رد شد.
شهرام کر همسر مرجان نازقلیچی فرماندار بندرترکمن در مصاحبه با خبرنگار آوای ترکمن بیان داشت: تمام شایعاتی که در رسانه ها درمورد خانم نازقلیچی مطرح می شود صحت ندارد و با گذشت دو روز از این حادثه اسفبار و با وجود پیگیری های استانداری هیچ آمار دقیقی از محل حضور وی در دست نیست.
وی در ادامه افزود: تنها مدرکی که از خانم فرماندار به دست آمده کارت مشخصات وی بوده که در محل حادثه پیدا شده و چون نامش در لیست فوت شدگان نبوده حدس ما بر این است که وی مصدوم شده و در یکی از بیمارستانها بستری می باشد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که همسرش هر چه زودتر صحیح و سالم به کانون خانواده برگردد و این نگرانی بزرگ او و خانواده اش به پایان برسد.
سازمان حج و زیارت دیروز طی لیستی ک اعلام کرد نام خانم نازقلیچی را در بین مفقودین این حادثه آورد که با وجود صحبتهای آقای کر باید بپذیریم که خانم فرماندار هنوز جزو مفقودین این حادثه است.
آیحان - 2015-09-26 در 8:56 ب.ظ
امیدواریم که حالشان خوب باشد و صحیح و سالم به سرزمین خودشان ترکمن صحرا بازگردند.
خداوردي طعنه - 2015-09-26 در 10:07 ب.ظ
به خانواده های جان باختگان این حادثه دردناک تسلیت عرض کرده/ وامیدوارم که فرماندر شهرستان ترکمن ودیگر حاجی های استان به سلامت به آغوش گرم خانواده هایشان برگردند//انشاالله//