• تاریخ: 2018-03-30
  • شناسه خبر: 25746
  • 304 بازدید

آئین نکوداشت “استاد موسی جرجانی”در آق قلا برگزار شد

ارکین نیوز-آئین نکوداشت چهره ماندگار ترکمن”استاد موسی جرجانی”در شهرستان آق قلا برگزار شد. آئین نکوداشت چهره ماندگار ترکمن”استاد موسی جرجانی” و به پاس نیم قرن تلاش در عرصه فرهنگ و هنر اصیل ترکمن،با ...

ارکین نیوز-آئین نکوداشت چهره ماندگار ترکمن”استاد موسی جرجانی”در شهرستان آق قلا برگزار شد.

آئین نکوداشت چهره ماندگار ترکمن”استاد موسی جرجانی” و به پاس نیم قرن تلاش در عرصه فرهنگ و هنر اصیل ترکمن،با حضور”نبی هزار جریبی”نماینده محترم مردم شریف شهرستانهای گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی،”احسان مکتبی”مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری،”حجت الاسلام فضیلت”مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی،امانگلدی ضمیر” فرماندار،علماء و روحانیون منطقه،مسئولین دستگاههای اجرایی،فعالین فرهنگی و اجتماعی، فرهیختگان و ادیبان و حضور پرشور اقشار مختلف مردم در مجتمع فرهنگی و هنری اداره ارشاد اسلامی شهرستان آق قلا برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا ، “امانگلدی ضمیر” در این مراسم با قرائت اشعاری از شاعر و عارف نامدار ترکمن”مختومقلی فراغی”ضمن تاکید بر تکریم از چهره های ماندگار اظهار داشت :برگزاری مراسم تکریم و تجلیل از مفاخر و چهره‌های ماندگار به منظور اعتلای فرهنگ و در راستای الگو سازی مناسب بین جوانان برگزار می‌شود و تجلیل از این عزیزان در قید حیاتشان برای اعتلای فرهنگ شهرستان بسیار ضروری است.

فرماندار شهرستان آق قلا افزود: “استاد موسی جرجانی” یکی از مفاخر و چهره های ماندگار شهرستان آق قلا است که بیش از نیم قرن،خدمات ارزنده ای در حوزه فرهنگ و ادبیات ترکمن انجام داده است.

رئیس ستاد نکوداشت چهره های ماندگار شهرستان آق قلا بیان کرد: بزرگداشت چهره های ماندگار، ادای دین به انسانهای شایسته ای است که حق تکلیف نسبت به جامعه را به بهترین شکل ارائه کرده اند و برای پیشرفت و آبادانی و بالا بردن فرهنگ جامعه تلاش کرده اند.

“ضمیر” با اشاره به اینکه مفاخر و بزرگان مهمترین سرمایه های هر جامعه ای محسوب می شوند، تصریح کرد: تکریم بزرگان در خودباوری و نشاط جامعه نخبگان و فرهیختگان تاثیر بسزایی دارد و چهره‌های ماندگار وارسته ترین افراد و بهترین الگو برای جوانان این سرزمین هستند.

“استاد موسی جرجانی” از خبرنگار بازنشسته صدا و سیمای مرکز گلستان می باشد که در حال حاضر به عنوان رئیس انجمن موسیقی بسیج هنرمندان استان گلستان، فعالیت می کند و از نویسندگان و پیشکسوتان ادبیات ترکمن می باشد.وی تاکنون بیش از ۴۰ عنوان کتاب نوشته که ۱۰ عنوان آن به ثبت و ضبط خاطره های رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس اختصاص دارد که توسط اداره کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و حوزه هنری استان گلستان چاپ شده است.

این استاد فرهیخته حوزه ادبیات ترکمن سال‌ها در رادیو و تلویزیون فعالیت کرده و حتی در طول ۲۰ سال گذشته تعداد ۱۲ نمایش ، برگرفته از آداب ، رسوم و باور‌های دینی و اعتقادات ترکمن‌ها را نوشته و کارگردانی کرده است.

“جرجانی” در جشنواره کتاب دفاع مقدس سال ۱۳۸۶ با نوشتن کتاب «نغمه‌های عاشقان»، که بیانگر حضور ترکمن‌ها در دفاع مقدس بود ، جایزه اول و لوح تقدیر و تندیس جشنواره را از دستان ریاست محترم جمهوری دریافت کرد.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست