- تاریخ: 2016-01-31
- شناسه خبر: 14046 1,836 بازدید
قطار اجماع به روستای قلعه جیق بزرگ رسید اما انتظارات مردم از…..
ارکین نیوز – دیشب در روستای قلعه جیق بزرگ در منزل آقای خلیل کمی جلسه اجماع بصورت با شکوهی برگزار شد. وجا دارد که از همینجا از گردانندگان اجماع تقدیر و تشکر شود.در جلسه دیشب , با توجه به اینکه بزرگترها و باتجربه ها ...
ارکین نیوز – دیشب در روستای قلعه جیق بزرگ در منزل آقای خلیل کمی جلسه اجماع بصورت با شکوهی برگزار شد. وجا دارد که از همینجا از گردانندگان اجماع تقدیر و تشکر شود.در جلسه دیشب , با توجه به اینکه بزرگترها و باتجربه ها بودند ما جوانان تحصیلکرده روستا به عنوان شنونده حضور داشتیم وبنده حقیرنیز ازجانب همه جوانان روستا تشکر و قدردانی میکنم. اما جوانان و مردم روستا از گردانندگان اجماع انتقاد و پیشنهاداتی دارند. بعد از اتمام جلسه اجماع, بنده در میان مردم به عنوان شنونده حضور داشتم. مردم میگفتند که همه از همدیگر تعریف و تمجید کردند وبریدند و دوختند و رفتند.درضمن من گلایه ای دارم از گزارشگران و خبرنگاران فضای مجازی, دیشب من در جلسه اجماع حضور داشتم , متاسفانه دوستان خبرنگار دنبال شکار حقایق و درد واقعی مردم نبودند فقط گفته های تکراری آقایان سخنوران را مینوشتند.این اتفاق برای خبرنگاران یک فرصت طلایی بود که از نزدیک و رودر رو با مردم درباره ویژگیها و معیارهای انتخاب کاندیدا یک گفتگوی دوستانه و صادقانه انجام میدادند, تا انتظارات و خواسته واقعی مردم رااز نزدیک بشنوندو لمس بکنند.
مردم روستای قلعه جیق از گردانندگان اجماع انتظار داشتند که به سراغ مبحث اصلی(معیارهای انتخاب کاندیداصلح) بروند .و دوست داشتند که از خودشان نیز نظر خواهی بکنند که برای انتخاب یک کاندید اصلح چه معیارهایی را مدنظر قرار بدهند و چه ویژگیهایی داشته باشد.دوست داشتند که یک فرم نظر خواهی در مورد معیارهای انتخاب کاندید اصلح در بینشان توذیع کنند .
یک انتقاد هم, از کسانی دارم که از نام شهید عظیم گل سواستفاده میکنند. چرا وقتی یک نقطه ضعفی دارند , پشت نام شهید عظیم گل پنهان میشوند ونام شهید عظیم گل را سپری برای محافظت از خود و تشکلات خود قرار میدهند؟!. لذا از عزیزان خواهش میکنم که از نام عظیم گل سواستفاده نکنند تا روحش در آرامش باشد.
پیشنهادات و خواسته های جوانان روستای قلعه جیق از گردانندگان اجماع :
ادبیات توسعه امروز ما, بریک نکته کلیدی تاکید میکنند و آن ” بنیانگذاری و اصلاح ساختارهای تحول جامعه ” است. از ساختارهای اساسی تحول اجتماع ” قوانین و برنامه های تدوینی ” در آن است و اهمیت مجلس شورای اسلامی و به تبع نمایندگان مجلس نیز از همین منظراست .فرض کلی بر این است که نماینده باید به قوانین موضوعه و ابعاد حیات انسانی آشنایی داشته باشد و متخصص در این حوزه باشد, کم اطلاعی از وظیفه اصلی مجلس و نماینده, متناسب با آن وظیفه , منجر به حضور افرادی در این جایگاه رفیع میشود که معمولا نه آنچنان حرفی برای گفتن دارند و نه اندیشه ای برای تحول.
بنابراین گردانندگان اجماع ابتدا باید محوریتها و اولویتهای منطقه را مشخص نمایند و به خاطر منافع جامعه , تصمیمی عاقلانه و منطقی بگیرند که بلافاصله موجب دگرگونی منطقه یا بهبود کیفیت زندگی جامعه بشود.چون که بنده معتقدم انتخاب کارگزاران و نمایندگان اصلح, سزاوار توجه و بررسی فراوان است و باید معیارهایی مناسب برای سنجش افرادو انتخاب ایشان در نظر گرفته شودزیرا از عواملی که در هر منطقه باعث رشدوتوسعه می شود بحث انتخابات ،شناختن و انتخاب نماینده کارآمدواصلح و واگذاری امانت به آنهاست که اگر گردانندگان اجماع این وظایف مهم و خطیر را به درستی عمل نکنند باید در برابر مردم روستای قلعه جیق بزرگ پاسخگو باشند.بنابراین باید تصمیمی درست و عاقلانه بگیرند که چه میخواهیم و مشخص کنند که چه عاملی مانع رسیدن به آن اهداف و خواسته است.به این نکته مهم توجه کنید که در پشت هر تصمیمی نیروی محرکه ای است که همان ” ارزش هدف ” میباشد.
هم گردانندگان اجماع و هم مردم باید در انتخاب کاندیدای توانمند و متخصص و کاردان و متعهد دقت کنند. چون انتخاباتی که ما در آن شرکت میکنیم, برای تعیین نمایندگانی است که «دست کم» چهار سال سرنوشت کشور و بیش از ۷۰ میلیون ایرانی در دست آنان خواهد بود؛ بنابراین، به موضوع انتخاب نماینده به عنوان رویداد یکروزه یا به عنوان حمایت چشم و گوش بسته از یک فرد نگاه نکنیم؛ اگر «خرمن کوفتن کار هر کس نیست»، یقیناً قانونگذاری و نمایندگی مردم، «مرد کهن» می خواهد!. هر رأی میتواند در تعیین سرنوشت انتخابات و در ادامه، در تعیین سرنوشت یک طرح و لایحه مؤثر باشد؛ زیرا این یک یک آرای ماست که به نفع کاندیداها خوانده می شود و در نهایت یکی از آنان که بیشترین آرا به نام او نوشته شد، به عنوان منتخب مردم منطقه به مجلس راه می یابد و این تک تک آرای نمایندگانی که همه ما انتخاب کرده ایم است که در رد یا تصویب یک طرح یا لایحه شمارش می شود و در نهایت با تصویب یا رد آن طرح، زندگی ما بدان پیوند می خورد؛ بنابراین، با به یاد داشتن این ضرب المثل ها که «قطره قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود» و «از ماست که برماست»، اهمیت رأی خود را بدانیم.
گردانندگان اجماع باید به این اصل مهم نیز توجه بکنند که مجلس قانونگذاری برغم آنکه دارای شخصیت سیاسی هست، ماهیتاً یک “مجمع تخصصی” است که درباره اداره کشور تصمیم می گیرد و تصمیماتش برای دو قوه دیگر یعنی دولت ودستگاه قضا لازم الاجراست.نگاهی کلی و جزیی به کمیسیونهای مجلس,نشان می دهد که هدف از تشکیل مجلس، بررسی “تخصصی مسایل کشور و تصمیم گیری تخصصی درباره آنها”ست و الا لزومی نداشت که این ساختار تخصص گرا در مجلس تعریف شود.ولی متاسفانه در یکی از وبسایتهای خبری , مطلبی خوانده بودم که مایه ی تعجب من شد, در مجلس برای عضویت در کمیسیون کشاورزی و کمیسیون عمران تعداد نمایندگان داوطلب( متخصص وکاردان در آن حوزه ها) به حد نصاب نرسیده است و به ناچار تعدادی از روحانیون و سایر رشته ها , که طبعا تخصص لازم را در این زمینه ندارند, در کمیسیون مذبور عضویت یافتند.!!!!!!!!
گردانندگان اجماع به این نکته مهم توجه کنند که ما درسه دوره گذشته انتخابات مجلس ,دو نماینده به کمیسیون بهداشت فرستادیم.اما در شرایط کنونی که فقر و بیکاری در شهر و روستای ما بیداد میکند ,به نظر من کمیسیون عمران برای منطقه ما یک نیاز ضروری و مهم است.با تحقیقاتی که انجام دادم دریافتم که کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی براى انجام وظایف محوله در محدوده راه و ترابرى، مسکن، عمران شهرى و عمران روستایى و امور عمرانی شهرداریها و دهیاریها در خانه ملت با نام مشخص “کمیسیون عمران” تشکیل شده است. کمیسیون عمران برای بررسی کارشناسانهتر مسائل مربوط به این کمیسیون از ۴ کمیته تخصصی تشکیل شده است؛ که به صورت تخصصی به بررسی مسائل مربوط به حوزه اختیارات کمیسیون عمران می پردازند.تمامی مسائل مربوط به مسکن، راه و ترابری، حمل و نقل جادهای، ریلی و هوایی در کمیسیون عمران بررسی میشود و چنانچه طرح یا لایحهای مستقیما به این مسائل مربوط باشد، طبق آئین نامه مجلس برای بررسی تخصصی به این کمیسیون ارجاع میشود. بیشترین ارتباط کمیسیون عمران با دستگاههای دولتی با دو وزارتخانه مسکن و راه وترابری باز میگردد، البته این کمیسیون در برخی موراد نیز بر حسب ضرورت از مسئولان وزارتخانههای دیگر مانند وزارت نیرو و اقتصاد و دارایی نیز در جلسات خود دعوت می کند.کمیسیون عمران ۲۳ نفر عضو دارد و وظیفه اصلی آن نظارت و قانونگذاری در زمینه عمران و شهرسازی است. مسئولیت نظارت بر اجرای صحیح قوانین در وزارت مسکن، راه و ترابری، راه آهن و سازمان هواپیمایی کشوری بر عهده این کمیسیون قرار دارد و این کمیسیون میتواند در این راستا وظایف خود را با ارائه گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی، انجام تحقیق و تفحص، تذکر و استیضاح وزیر انجام دهد.لذا گردانندگان اجماع باید به خاطر منافع مردم این موارد مهم را نیز مدنظر قرار بدهند.
از دیدگان من در شرایط حاضر کلید حل مشکلات منطقه ما, نماینده ای از جنس اجراست. از جمله مشکلاتی که همواره در توسعه منطقه ما وجود دارد, موضوع فهم متقابل قانونگذاران وناظران بر اجرای قانون است. مجریان قانون میگویند, قانونگذاران بایستی سابقه اجرایی و تخصص کاری در زمینه نیازمندی قانون را داشته باشند تا قبل از وضع یک قانون بتوانند ابعاد مختلف موضوع را دیده و در قانون مصوب بگنجانند. مجریان میگویند: در فقدان این ویژگی , برخی برنامه ها یا قانونها قابلیت اجرایی ندارد چراکه در زمان وضع آن , تدوین کنندگان با تجربه و دیدگاه پخته ای نسبت به اجرا و مشکلات فرا روی قانون نداشته و لذا قانون وضع شده با واقعیت موجود وجاری تطابق نداشته وقابل اجرا نیست.
بنابراین ,امروزه اندیشه ی تخصص گرایی برای نیل جوامع به سمت توسعه و پیشرفت به یک شاخص جهانی تبدیل شده است. شایسته سالاری امری حیاتی برای زمانه ای است که همه چیز وهمه حرفه ها, تخصصی شده و هر حوزه, مدیران و برنامه ریزان خود را اقتضا میکند.
ما نباید به حداقل ها بسنده کنیم. همه کسانی که کاندیدا شدند خوب و اصلح انداما باید اصلح ترین و کاردان ترین و متخصص ترین را از بین اصلح ها گزینش بکنیم. ولی متاسفانه بعضیها صرفا عضو تشکیلات بودن فرد کاندیدا یابه این امید که رای زیاد دارد, را معیار اصلی خود قرار میدهند. عضو تشکیلات یا گروه بودن» بنا بر آیه شریفه «یدالله مع الجماعه» عاملی مثبت است، به شرط آن که هدف تشکیلات از رسیدن به قدرت، تأمین منافع ملت و فدا کردن منافع شخصی و گروهی وپست ومقام باشد و این کاندیدا نیز در انسجام، برنامه ریزی و اداره آن تشکیلات تأثیرگذار و از نظر تعهدات ملی وفادار باشد. “مورد حمایت گروه ها بودن” در صورتی مزیت است که این حمایت به خاطر طرح ها و برنامه های ارائه شده از سوی کاندیدا، حمایت وی از اهداف قانونی گروه یا عضویت وی در آن باشد.
اق قلا چی - 2016-02-01 در 10:56 ق.ظ
سلام برادر عزیز نویسنده
شما که همه چی رو بلدی وبقول خودت دلسوز منطقه هستی بهتر نیست خودتان هم به این جمع بپیوندید ودر راه اجماع کاندیداها به این عزیزان کمک نمایید تا کارها حرفه ای تر وباکیفیت تر به پیش رود وشاهد موفقیت باشیم
ترکمن - 2016-02-01 در 3:04 ب.ظ
حالا منظورت از این نوشته ها این که جلال ایری انتخاب شود؟!!