- تاریخ: 2015-12-08
- شناسه خبر: 11512 786 بازدید
ایجاد تفرقه و از بین رفتن اتحّاد بدترین نتیجه برای یک انتخابات است
ارکین نیوز – چند روزی است که در گروه های مجازی استان مصاحبه ای از مهندس محمود سالاری در خصوص انتخابات و انصراف وی منتشر شده است که حاوی نکات جالبی است . این مصاحبه در شبکه های مجازی از قول خانم فهیمه بیدخوری از خبر ...
ارکین نیوز – چند روزی است که در گروه های مجازی استان مصاحبه ای از مهندس محمود سالاری در خصوص انتخابات و انصراف وی منتشر شده است که حاوی نکات جالبی است .
این مصاحبه در شبکه های مجازی از قول خانم فهیمه بیدخوری از خبرنگاران آزاد استان منتشر شده است .
خانم بیدخوری می نویسد :طی که تماس با مهندس محمود سالاری علت انصراف ایشون از فعالیتهای انتخاباتی و صحّت و سقم انصراف ایشون به نفع کاندیداتوری سرکار خانم آبشناس راجویا شدم. مصاحبه ی ذیل نتیجه ی شفاف و صادقانه ی این گفتگوست.
در دوره های گذشته و حال، روند انتخابات همیشه به دو شکل شروع می شده است. شروع رسمی و غیر رسمی، و عموما چند ماه قبل از ثبت نام کسانی که قصد نامزدی انتخابات را دارند در نشست ها و هم اندیشی های پنهانی و مستتر فعالیت می کنند.
در این نشست ها وقتی نامزد انتخابات از قوم خاصی باشد، معمولا یک یا چند نفر از شیوخ و افراد تاثیر گذار یا معتمدین حضور دارند.
در جلسه ای که در آن انصراف من در حضور شیوخ و کاندیدای مطرح سیستانی ها اعلام شده است نیز بر همین منوال بود و همچنین شیوخ و افراد تاثیر گذار آن جلسه همچون دو دوره قبل قصد حمایت از کاندیدای مورد نظرشان را داشتند.
من صحنه انتخابات را به سه دلیل مهم و تأثیر گذار ترک کردم.
اولین دلیل اینکه اگر خود را خوش اقبال دانسته و در بهترین حالت سیستانی ها با دو کاندیدای مطرح روبه رو بودند و مطمئنا همه سیستانی ها که جمعیت زیادی هستند به این دو رای میدادند پس بعد از این اتفاق مرزهای قومی پر رنگ تر می شد.
و این خلاف تئوری تک کاندیدایی سیستانی ها بود که من در دوره های گذشته خود را مقید به آن میدانسته و امروز هم میدانم ، پس با یک رأی از سیستانی ها یک رأی دیگر به اجماع افکار داده می شود.
اگر ما انتخابات را به سمت قوم گرایی هدایت کنیم دیگر بحث تعامل بسته می شود و این باعث عداوت خواهد شد و فاصله اقوام بیشترمی شود در نتیجه من یک رأی را رأی تعامل می دانم.
دلیل دوم اینکه با ادامه حضور من بین خود سیستانی ها هم امکان ایجاد شکاف وجود داشت. اگر این رأی سیاسی حزبی می بود، من برای اختلاف افکار ودر پی آن اختلاف آراء نگران نبودم اما وقتی رأی قومی و اجتماعی است دیگر بحث کمی عاطفی و سطح آراء اتحّاد و قومیّت است.
دلیل سوم اینکه با حضور یک کاندیدای جدی دیگر امکان تسّری اختلافات از موضوعات مجلس به انتخابات خبرگان رهبری وجود داشت و شکاف به وجود آمده به انتخابات خبرگان هم منتقل می شد و ایجاد تفرقه و از بین رفتن اتحّاد را بدترین نتیجه برای یک انتخابات آزاد و در شرایط برابر می دانم.
من مسئولیت همه ی عواقب بد این اقدام را می پذیرم و نتایج مثبت ومنافع آن را برای اتحّاد اقوام و مردم حوزه ی انتخاباتی گرگان و آق قلا می خواهم.
در آخر اینکه ایده آل من اینست که انتخابهای ما بر اساس اصلحیت و نخبه پروری و نه بر اساس قومیّت باشدو بهترین حالت انتخابات بر اساس فعالیت و تفکر حزبی خواهد بود.
از همه ی مردم حوزه ی انتخابی گرگان و آق قلا می خواهم تمام توان خود را برای شرکت منسجم و پرشور در این دوره از انتخابات به کار گیرند.