- تاریخ: 2015-10-25
- شناسه خبر: 9753 1,622 بازدید
کاندیداهای احتمالی انتخابات مجلس دهم در غرب استان و باید و نبایدها
ارکین نیوز – عبدالستارکم : به علت نزدیک شدن انتخابات مجلس دهم و خطیر بودن انتخاب کاندیدای اصلح در این دوره , به بررسی باید و نباید های این دوره و بیان دیدگاههای خود و نظرات سایر دوستان و مردم میپردازم. امیدوارم که ...
ارکین نیوز – عبدالستارکم : به علت نزدیک شدن انتخابات مجلس دهم و خطیر بودن انتخاب کاندیدای اصلح در این دوره , به بررسی باید و نباید های این دوره و بیان دیدگاههای خود و نظرات سایر دوستان و مردم میپردازم. امیدوارم که بیان این دیدگاهها و نظرات و طرح مشکلات و سوالات مبهم مردم و مسایل منطقه بخصوص نیازها و کمبودهای روستا و توسعه روستایی, ان شاالله مورد عنایت کاندیداها گردد. و امیدوارم که روشنفکران منطقه با همدلی و وحدت و با فداکاری, در گزینش یک کاندیدای واحد به اجماع نظر برسند تا خواسته دل مردم که همانا گزینش اصلح ترین کاندیدای مجلس هست, برآورده سازندتا شاهد تغییرات چشم گیر در زمینه توسعه اقتصادی و اشتغال در منطقه و استان باشیم.
البته ما مردم نیز نباید بیکار بنشینیم , باید با مطالعه و تحقیق روی سوابق اجرایی و مدیریتی کاندیداها, اصلح ترین را گزینش بکنیم. ما مردم باید برای ارتقا سطح کیفی و افزایش کارآیی مجلس دهم , داوطلبان شاخص ترو با صلاحیت های برتر و از سوابق و ویژگیهای درخشان تری در مقایسه با سایرین برخوردار باشند را انتخاب بکنیم. ما مردم باید از بین کاندیداها , افراد دارای تحصیلات عالیه و مرتبط با یکی از کمیسیونهای مهم مجلس و دارای توانمندیها و تواناییها و تجارب ویژه علمی و کاری در سطح منطقه, استان و کشور را دارند انتخاب و گزینش بکنیم.
برای رسیدن به پیشرفت و توسعه در شرایط حاضرمنطقه ما, به اتحاد و همدلی نیاز است و حمایت از متخصصین باتجربه و کارآمد و دلسوز.
همدلی و وحدت یعنی خودمان را به جای دیگران قرار دهیم, به گونه ای که آنان مسائل را نگاه میکنند ببینیم. احترام, عشق و محبت خالصانه , گذشت و فداکاری از جمله ویژگیهای افراد همدل میباشد. با داشتن این احساس همگانی, یک رابطه عاطفی بین افراد جامعه اتفاق می افتد که زمینه ساز رشد و توسعه و رونق اقتصاد همه جانبه آن جامعه خواهد بود. و منطقه ما(گمیشان, سیمین شهرو بندرترکمن و حومه ها) در حال حاضر نیاز بیشتری به این احساس همگانی دارند.
هر چند به دلیل کمبودها , رقابتی بین افراد بوجود می آید که گاها به دشمنی , کینه جویی و خود خواهی منجر می گردد, اما فراگیری زبان همدلی و وحدت و گذشت این احساسات منفی را با احساسات مثبت و خوب جایگزین میکند. لذا فرآیند توسعه و پیشرفت هنگامی صورت میگیرد که نیاز به توسعه به عنوان یک باور همگانی در یک جامعه ایجاد شود.
از دیدگاه من, یکی از دلایلی که گروهها و افراد, پیرامون مسائل مختلف نمیتوانند به توافق برسند, داشتن دیدگاههای متفاوت ومشخص نبودن محوریتها برای آنان است. به نظرمن داشتن تفاوت دیدگاهها امری زشت و ناپسند نیست و میشود مدیریت کرد.لذا لزوما میتوان اینچنین نتیجه گرفت که اختلاف و نوع مدیریت بر آن میتواند باعث پیشبرد امور شود. به گونه ای که از نظرات مختلف برای پیشرفت و توسعه استفاده کنیم.
همه ما میدانیم , انتخابات به عنوان ابزاری برای تحقق نظام مردم سالاری دینی موهبتی است که به واسطه ی انقلاب اسلامی در اختیار مردم قرار گرفته و مردم در انتخابات نه تنها به عنوان افراد رای دهنده بلکه به عنوان کسانی که سرنوشت خود را رقم میزنند شرکت میکنند.پس انتخابات باید به عنوان فرصتی برای رشد عمومی جامعه وباز خوانی اهداف و آرمانهای امام و انقلاب در نظر گرفته شود و تلاش در جهت نزدیکی هر چه بیشتر در رسیدن به این آرمان ها از طریق افزایش سطح کیفی انتخاب و انتخابی آگاهانه.
بنده به این دیدگاه معتقدم که انسان وقتی در مسیر انتخاب قرار میگیرد , باید تمام توان علمی خود را به کار بندد واز سر آگاهی دست به انتخاب بزند, عقل حکم میکند که هر چه تاثیر انتخاب در زندگی و آینده انسان بیشتر باشد, حساسیت و دقت بیشتری باید مد نظر قرار گیرد. و در انتخاب خود شرایط و فاکتورهای علمی و کارشناسی شده بیشتری منظور بدارد.
به نظر من برای رشد و توسعه قابلیتهای منطقه( گمیشان بندرترکمن و…) و استان , نیاز به انتخاب آگاهانه از طرف مردم دارد و این انتخاب باید با نگاهی عقل محور و منطقی و تکیه بر شعور و خرد سیاسی از بین کاندیداهای انتخاباتی فارغ از تعصبات طایفه ای و تشکیلاتی, فردی را به عنوان نماینده خود انتخاب نمایند که واجد معیارهای مثبت مدیریتی بر اساس سابقه و تاثیرگذار بر حوزه تحت نظارت خود بوده و با نگاهی کلی گرا به حوزه انتخابیه , در پی توسعه و رفع محرومیت عمومی استان و کشور باشد.
بنده به این دیدگاه معتقدم که امروزه اندیشه ی تخصص گرایی و داشتن مدیریت برنامه ریزی برای رسیدن جامعه به سمت توسعه و پیشرفت به یک شاخص جهانی تبدیل شده است.لذا ما مردم باید حق نمایندگی مجلس را به کسانی بسپاریم که بتوانند از عهده انجام مسئولیتهابا بهره گیری از توانمندیها و تجارب مدیریتی و اجرایی خود بربیایند و با الزامات قانونی, درصدد پاسخگویی به موکلان خود برآمده و به تدریج درجهت تحقق خواسته های مردم گامهای مثبتی بردارند.بخصوص در زمینه ی توسعه اقتصادی روستایی باید اقدامات ویژه ای انجام بشود. زیرا یکی از مسائل عمده و مهم در روشهای برنامه ریزی در کشورهای در حال توسعه تمرکزگرایی و اثرات نامطلوب آن در توسعه روستایی بطور اعم و بخش کشاورزی بطور اخص میباشد. عدم تمرکز در برنامه های عمرانی موتور پیشرفت و توسعه همه نواحی بخصوص روستاها میباشد.در برنامه ریزی در بخش روستایی نیاز به اتخاذ یک رویکرد نامتمرکز ویژه منطقه ای برای انتقال مسئولیت در زمینه مدیریتی و برنامه ریزی توسعه از قدرتهای مرکزی به سطوح پایین تر اجرایی میباشد.بنابراین ما مردم باید فردی را برای نمایندگی مجلس دهم گزینش بکنیم که با صلاحیتهای برتر و سوابق اجرایی و مدیریتی در سطح استانی و کشور داشته و تخصص کاری در زمینه نیازمندی قانون در برنامه ریزی توسعه روستایی و منطقه ای داشته باشد. چون که در خیلی موارد مشاهده شده که برخی برنامه ها و قانونها قابلیت اجرایی ندارد چرا که در زمان وضع آن , تدوین کنندگان باتجربه و دیدگاه پخته ای نسبت به اجرا و مشکلات فراروی قانون نداشته و لذا قانون وضع شده با واقعیت موجود تطابق نداشته و قابلیت اجرایی ندارد.
ما مردم باید در انتخاب نمایندگی مجلس به ویژه مجلس دهم ,هوشیار و آگاه باشیم و از روی عقلانیت و خرد سیاسی تصمیم بگیریم.بر اساس شنیده ها, در انتخابات مجلس دهم افراد زیادی میخواهند کاندید بشوند و این تعدد کاندیداها نباید ما مردم را سردرگم کند. باید معیارها و ملاکهای اصلی انتخاب کاندیدای اصلح را مدنظر قرار بدهیم. و از هر کدام از کاندیداها سوالات فنی و تخصصی بپرسیم که هدفشان از نامزد شدن در انتخابات مجلس دهم چیست؟وبپرسیم که مهمترین مشکلات و معضلات منطقه و استان و کشورمان در شرایط حاضر چیست و مهمترین نقاط قوت و ضعف قانونگذاری در این حوزه چیست؟ و در سوابق اجرایی و مدیریتی شان چه نمونه هایی از پیگیری عدالت اجتماعی و توسعه سازندگی و اقتصادی دارند ؟و در راستای اجرایی و عملی شدن طرح ها و برنامه هایشان چه مهارت و توانمندیهایی دارند؟ وچه ضمانتی دارند تا به جای تمرکز بر مسائل منطقه ای, نگرش کلان ملی و توسعه اقتصادی روستایی را دنبال کرده و زمان و تلاش خود را بر اساس منافع ملت و کشور هزینه کنند؟ و چه برنامه ای برای افزایش بهره وری دارند و چه برنامه ای برای رشد بخش تعاون در راستای ایجاد اشتغال دارند؟ و جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی با چه برنامه و راهبردی و با چه تخصص و مهارتی عملی و عینی خواهد شد؟ و احیای توسعه پایدار اقتصادی روستاها و جلوگیری از مهاجرت به شهرها با نگاه بلندمدت نیازمند چه تدابیری است؟ و دلیل تحقق نیافتن کامل سند چشم انداز و سیاستهای اصل۴۴ و طرح تحول اقتصادی و سایر برنامه های راهبردی نظام ریشه در کجا میبینند؟ و چگونه میتوانند رفع بکنند؟ و پیشرفت و شکوفایی اقتصادی شهر و روستا و استانمان در گرو چیست؟و اصلی ترین نیازهای استان ما چیست؟ وبرای اجرایی و عملی شدن آن به جه تخصص و توانمدیهایی نیاز است؟ و برای مدیریت واحد شهری و اختیارات ایده آل شوراهای اسلامی شهر و روستا چگونه تعریف میکنند؟ و در راستای توسعه اقصادی پایدار شهر و روستاها چه برنامه هایی در حوزه قانونگذاری و نظارت دارند؟ و برنامه هایشان برای تحقق چشم انداز توسعه و اقتصاد مقاومتی چیست؟ وبا چه تخصص و تجربه ای؟ وبا چه ضمانتی ؟وآیا به این دیدگاه معتقدند که اقتصاد مقاومتی با گفتار درمانی و شعار درمانی اجرا نمیشود؟پس برای اجرایی شدن آن چه تخصص و مهارت و تجربه ای لازم است؟ و نگاهشان به نحوه اجرایی شدن اصل ۴۴ وخصوصی سازی با روند کنونی چگونه است؟ و در راستای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی و سازندگی پایدار شهر و روستاها در سطح استانی و کشوری چه پروژه و طرح هایی را مدیریت و اجرا کردند؟و……………
اینها سوالات بی پاسخی است که در ذهن اینجانب و البته شاید در ذهن همگان خطور کرده و بی پاسخ مانده باشد. لذا از کسانی که میخواهند در انتخابات مجلس دهم کاندید بشوند, انتظار میرود که بر اساس صداقت و تخصص و تجربه کاری خود بدان پاسخ بدهند.چون که صداقت و اخلاص از ملاکهای مهم انتخاب اصلح ترین نامزد نمایندگی است. یک فرد با صداقت, هیچ گاه خود را در موقعیتی که شایسته آن نیست قرار نمیدهد و خود را بیش از آنچه که هست به مردم معرفی نمیکند.