- تاریخ: 2016-09-12
- شناسه خبر: 20492 487 بازدید
نطفه سهامداری پتروشیمی گلستان بد بسته شد
ارکین نیوز-دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان با اشاره به فراز و فرودهای پروژه پتروشیمی در این استان گفت: نطفه سهامداری پتروشیمی گلستان بد بسته شد که سهم دولت در این پروژه ۱۳ درصد بوده است. اسدالله قرهخانی عصر امروز در نش ...

ارکین نیوز-دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان با اشاره به فراز و فرودهای پروژه پتروشیمی در این استان گفت: نطفه سهامداری پتروشیمی گلستان بد بسته شد که سهم دولت در این پروژه ۱۳ درصد بوده است.
اسدالله قرهخانی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان اظهار کرد: علاوه بر سهم ۱۳ درصدی دولت؛ سهامداران پتروشیمی استان گلستان دو دسته شدند تعدادی در قالب هیأت موسس که حدود ۳۰۰ نفر را شامل میشدند و ۹۲ هزار سهامدار نیز در بخش عمومی مشارکت کردند، سرمایهای که برای این پروژه جمعآوری شد رقم درشتی نبود.
وی عدم توانمندی هیأت مدیره پتروشیمی گلستان را یکی از دلایل عدم موفقیت این پروژه دانست و تصریح کرد: از طریق شورای اقتصاد، بانک ملی و مرکزی ۲۷۰ میلیون یورو مصوبه گرفته شد اما بانک این اطمینان را نکرد این حجم از سرمایهگذاری را در اختیار جمعی بگذارد که تجربه فنی و سرمایه کلان برای اجرای این پروژه را نداشتند.
* پتروشیمی گلستان باید به بنگاههای بزرگ واگذار شود
نماینده مردم علیآبادکتول در مجلس شورای اسلامی افزود: باید از ظرفیت شرکتهای بزرگ و توانمند در اجرای این پروژه کمک گرفت و با افزایش سرمایه، آنها را سهیم کرد و مدیریت کار را به دست آنها سپرد تا برای برونرفت این وضعیت چارهاندیشی کنند با شرکت همپا با سه پتروشیمی لردگان، زنجان و گلستان قرارداد بسته شد که آقایان توان کار بزرگ را نداشتند، به استاندار وقت و هیأت مدیره پتروشیمی گفتم که از موسسات توانمند باید استفاده شود که متاسفانه به این حرفها بها داده نشد حتی از طریق pcc حدود ۲۰ میلیارد تومان گرفتند.
قرهخانی بیان کرد: هیأت مدیره ما را دور زدند و بنده تنها ماندم و آن طرحی که داده بودم نپذیرفتند بنده معتقد بودم پتروشیمی گلستان باید به بنگاههای بزرگ واگذار شود که مدیریت ۱۰ پتروشیمی را در کارنامه داشتند اما آنها میگفتند قرهخانی میخواهد پتروشیمی را به دیگران بدهد تا اجرا کنند.
وی در خصوص عدم توجیه اقتصادی پتروشیمی گلستان گفت: در دیدار با نماینده ولی فقیه، به استاندار گلستان نیز اعلام کردم اگر پتروشیمی توجیه اقتصادی ندارد باید جوانب امر در نظر گرفته شود و به سراغ تولید محصول دیگری برویم صدها نوع فرآورده را میتوان داشت و با دعوت از متخصصان و کارشناسی بر روی این حجم از سرمایهگذاری میتوان اقدامات موثری انجام داد.
به گفته قرهخانی؛ دستورکار بعدی مجمع نمایندگان استان گلستان با استاندار، موضوع پتروشیمی است و اگر به این نتیجه برسیم که این پروژه توجیه اقتصادی ندارد به سراغ تولید دیگری خواهیم رفت.
* در بخش بیمارستانی وضعیت اسفبار است
نماینده مردم علیآباد کتول در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت بهداشت و درمان استان گلستان گفت: در بخش بیمارستانی وضعیت اسفبار است، بیمارستان علیآبادکتول و پنجآذر گرگان از وضعیت بهداشتی، وسایل و تجهیزات نامناسب رنج میبرند که نشان میدهد در این بخشها مدیریت اصلا مناسب نیست.
قرهخانی با اشاره به استنادات وزیر بهداشت و درمان در خصوص عملکرد استان گلستان که این استان را جزو استانهای پیشگام معرفی کرده بود، گفت: بنده به وزیر هم این موضوع را گفتم که بر چه اساسی استان گلستان را در این بخش موفق میدانید که ایشان پاسخ دادند بر اساس آمار و گزارشهایی که داده میشود؛ در حالی که واقعیت چیز دیگری است.
وی بیان کرد: در بیمارستان گرگان با یک عمل جراحی لوزه، کودکی از بین میرود، در بیمارستان علیآبادکتول چند ماه است که ارتوپد نداریم، استان گلستان قطب سرطان است اما بیماران سرطانی به استان دیگری منتقل میشوند، بنابراین با بهبه و چهچه نباید نقاط ضعف را نادیده گرفت و به عملکرد این بخش احسنت گفت.
* پزشکان متخصص و حاذق از گرگان کوچ میکنند
دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان به وضعیت جذب نیرو، بخش بهداشت، پرداخت حقوق پرستاران و بهورزان نیز اشاره کرد و گفت: یک سال از عدم پرداخت مطالبه پرستاران میگذرد و آنها انگیزهای برای ادامه کار ندارند.
قرهخانی با اشاره به اینکه پزشکان متخصص و حاذق از گرگان کوچ میکنند، افزود: با وجود آنکه ضریب کار افزایش پیدا کرده است اما پزشکان خاصی بالای ۵۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون تومان میگیرند گاهی باید حقوقهای نجومی را در اینجا جستوجو کرد.
وی در خصوص طرح سلامت گفت: در اجرای طرح طرح سلامت بیش از هزار میلیارد هزینه شده اما استان گلستان بهره چندانی از آن نبرده است و این یک اعتراض جدی است، ما اجازه نمیدهیم که مدیریت استان ما در دست استان دیگری باشد مخصوصا در بخشهای کلیدی اوضاع، مناسب و رضایتبخش نیست.
فارس