• تاریخ: 2016-12-06
  • شناسه خبر: 21617
  • 760 بازدید

مدیرکل فرودگاه‎های گلستان: پرواز اصفهان و رشت به پروازهای فرودگاه گرگان افزوده می‎شود‌

ارکین نیوز- مدیرکل فرودگاه‎های استان گلستان از افزایش ۲ خط پروازی از فرودگاه گرگان خبر داد و گفت: پرواز اصفهان و رشت به پروازهای فرودگاه گرگان افزوده می‎شود. رامین آذری عصر امروز در جلسه با دفاتر فروش بلیط شرکت‌های هوایی ...

ارکین نیوز- مدیرکل فرودگاه‎های استان گلستان از افزایش ۲ خط پروازی از فرودگاه گرگان خبر داد و گفت: پرواز اصفهان و رشت به پروازهای فرودگاه گرگان افزوده می‎شود.

رامین آذری عصر امروز در جلسه با دفاتر فروش بلیط شرکت‌های هوایی و چارترکننده پرواز برای هماهنگی و برقراری پرواز مسیر اصفهان ـ گرگان و بالعکس و مسیر رشت ـ گرگان و بالعکس به گزارش عملکرد ۲ ماه فرودگاه‎های استان گلستان اشاره کرد و اظهار داشت: خرید و تحویل دستگاه ‎ ILs به شرکت‎ فرودگاه‎ها و ناوبری‎ هوایی ایران با اعتبار ۶ میلیارد تومان انجام شده است.

وی از افزایش ۲ خط پروازی از فرودگاه گرگان خبر داد و افزود: پرواز اصفهان از گرگان یکشنبه‎ها و چهارشنبه‎ها و پرواز رشت از گرگان جمعه‎ها قبل از ظهر خواهد بود و نخستین پرواز ما از ۶ دی ماه اتفاق خواهد افتاد.

آذری تصریح کرد: در ۲ ماه گذشته تامین اعتبار و آغاز عملیات اجرایی سیستم فرود با دستگاه ILS را با اعتباری بالغ بر ۳۳۵ میلیون تومان انجام شده است.

مدیرکل فرودگاه‎های استان گلستان یادآور شد: تامین اعتبار و آغاز عملیات اجرایی سیستم کمک ناوبری DVOR با اعتبار ۱۲۰ میلیون، تحویل کابل و تجهیزات برق رسانی به سایت‎های ISL و DVOR با اعتبار ۴۲۰ میلیون تومان، تامین اعتبار و آغاز عملیات اجرایی چراغ‎های اپروچ با ۱۹۰ میلیون تومان، ۲۸ کیلومتر کابل چراغ‎های اپروچ با اعتبار ۱۹۰ میلیون تومان را در طی دو ماه گذشته دنبال کردیم.

آذری اظهار داشت: تکمیل جدول‌کشی و رنگ‎آمیزی، بهسازی سرویس‎های بهداشتی، سیستم کنفرانس سالن جلسات و سامانه پیامک ۱۹۹ فرودگاه گرگان، تامین اعتبار جاده حفاظتی فرودگاه گرگان و احداث و تکمیل موتورخانه برق اضطراری فرودگاه کلاله از جمله اقداماتی بود که در زیر ساخت‎های فرودگاه‎های استان گلستان در ماه‎های اخیر انجام شده است.

وی از افزایش پروازهای استان گلستان خبر داد و گفت: پروازهای اداره کل فرودگاه‎های استان گلستان با ۶۴ درصد افزایش به هفته‎ای ۷۴ سورتی پرواز رسید که از این تعداد ۷۰ پرواز مربوط به فرودگاه گرگان و ۴ پرواز هفتگی در فرودگاه کلاله است.

مدیرکل فرودگاه‎های استان گلستان افزود: مقاصد پروازهای فرودگاه گرگان شامل تهران، مشهد، زاهدان، اصفهان، رشت و عتبات عالیات است و فرودگاه کلاله تنها به مقصد تهران پرواز می‎کند.

آذری تاکید کرد: مقاصد پروازی فرودگاه گرگان با اضافه شدن شهرهای رشت و اصفهان به شش مقصد داخلی و خارجی رسیده و مسیرهای جدیدتری نیز در حال پیگیری هستیم.

وی با بیان اینکه بجث حمل و نقل هوایی بدون استثنا در مقدم یک فرودگاه بستر ساده حمل نقل تلقی نمی‎شود، تصریح کرد: امروزه فرودگاه‎ها و پروازهای هوایی لوکوموتیو محرک اقتصادی هر منطقه به شمار می‎رود.

مدیرکل فرودگاه‎های استان گلستان اظهار داشت: صدای هواپیما صدای توسعه است و به فرودگاه توسعه می‎آورد و از این نظر پروازهای هوایی را باید موتور محرک منطقه دانست.

آذری اظهار کرد: از نظر اقتصادی فرودگاه گرگان زیان‎ده است اما ما با این دید به فرودگاه‎های استان نگاه نمی‎کنیم.

وی با بیان اینکه منطقه‎هایی که مسیر پروازی بیشتری دارد توسعه یافته‎تر هستند، افزود: نخستین مسیر پروازی در کشور براساس جابه‎جایی مسافر مهرآباد تهران دارد و متاسفانه از این نظر ما رتبه ۲۱ را در کشور قرار داریم.

مدیر کل فرودگاه‎های استان گلستان اظهار داشت: پیشرفته بودن ما نشان می‎دهد تنها به فکر این نیستم که پروازها را بیشتر کنیم بلکه به دنبال توسعه هستیم.

آذری با بیان اینکه پروازهای هوایی در بخش گردشگری گلستان و گرگان می‎تواند مثمرثمر باشد، یادآور شد: از نظر گردشگری در کشور شناخته شده نیست و با وجود اینکه مکان‎های ناب گردشگری را داریم و این مهم به پروازها کمک کند اما گرگان زیاد در موضوع گردشگری شناخته شده نیست.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست