• تاریخ: 2015-08-18
  • شناسه خبر: 7227
  • 902 بازدید

در پاسخ به جواب « نه » مردم آق قلا به ائتلاف کاندیداهای احتمالی

ارکین نیوز – ناصر توسلی: چندی پیش وبسایت خبری ارکین نیوز با مطلبی تحت عنوان « جواب “نه ” مردم آق قلا به ائتلاف نامزدهای احتمالی » از مخالفت مردم در نظرسنجی زود به هنگامی که این سایت ترتیب داده بود خبر داد. به نظر ن ...

ارکین نیوز – ناصر توسلی: چندی پیش وبسایت خبری ارکین نیوز با مطلبی تحت عنوان « جواب “نه ” مردم آق قلا به ائتلاف نامزدهای احتمالی » از مخالفت مردم در نظرسنجی زود به هنگامی که این سایت ترتیب داده بود خبر داد.

به نظر نگارنده این مخالفتها ریشه در شکست ائتلاف مجلس نهم کاندیداهای احتمالی شهرستان آق قلا دارد. ائتلافی که طبق گفته های افراد حاضر در آن، با پنهان کاریهایی همراه بوده است که از جمله این پنهان کاری ها را به گفته شاهدان می توان در رای گیری های مخفیانه اعضای شورای ائتلاف دانست. در نهایت این ائتلاف ته تنها نتیجه ای در بر نداشت، بلکه با نا رضایتی ها و انواع اتهامات و افتراهای موافقان و مخالفان به یکدیگر همراه بود.

پنهان کاری ها و انجام رای گیری های مخفیانه در چنین موضوع مهم وسرنوشت سازی به هر صورت و دلیلی خود یکی از بزرگترین اشتباهاتی بوده است که اعضای برگزار کننده این ائتلاف مرتکب شدند. زیرا به طور دقیق مشخص نبود که این رای گیری ها بر چه اساسی صورت گرفته است؟!

آیا در ائتلاف گذشته یک برنامه ریزی جامع و کامل برای تشخیص صلاحیت کاندیداهای احتمالی انجام شده بود؟!

چه کسانی در آن حضور داشتند؟! آیا افراد حاضر مورد تایید مردم بوده اند؟! آیا علاوه بر چند تن از روحانیون و افراد سیاسی محترم، از تمامی طیف های جامعه از جمله دانشجویان و افراد فرهنگی ، و نویسندگان و بزرگان شهر در آن حضور داشته اند یا خیر؟!

تشخیص صلاحیت کاندیداها بر چه اساسی بود؟! آیا تمامی شاخص ها برای تشخیص صلاحیت کاندیداهای احتمالی در نظر گرفته شده بود؟ یا اینکه بدون داشتن یک برنامه ریزی صحیح برای تشخیص صلاحیت کاندیداهای احتمالی اقدام به برگزاری ائتلاف نمودند؟! و دهها سوال دیگر…

به نظر نگارنده با در نظر گرفتن افزایش کاندیداهای احتمالی، شهرستان آق قلا از هم اکنون نیاز به تشکیل یک شورای یاش اولی گری قدرتمند دارد. شورایی که در آن از تمامی طیف های جامعه حضور داشته باشند و با ارائه راه کارها و ایده های عملی،و همچنین با در نظر گرفتن شاخص ها، برگزاری مناظره با کاندیداها، برگزاری نشستهای هم اندیشی با اعضای مورد تایید مردم در نقاط مختلف این حوزه، برای پیش برد اهداف جامعه و پیشتازی در انتخابات گام بردارد.

برای مثال در شواری یاش اولی گری گنبد کاووس تمامی شاخص ها در نظر گرفته شده و در این خصوص امتیاز بندی صورت می گیرد؛ و بر اساس مدارک موجود و ارائه شده از طرف شورا بدون هیچگونه پنهان کاری، کاندیدایی که بالاترین امتیاز را کسب کرد به عنوان کاندیدای منتخب مردم و ائتلاف شناخته می شود.

با در نظر گرفتن اعلام آمادگی کاندیداهای احتمالی « مردمی » جهت ائتلاف و در صورت داشتن شورایی مثل شورای یاش اولی گری فوق، برگزاری ائتلاف برای یک موضوع تاریخی و سرنوشت ساز چرا که نه ؟!!
سایت تورکمنیا

  • tak - 2015-08-19 در 10:40 ب.ظ

    سلام
    آقای توسلی شما در حد این حرف نیستید آخه نه سواد داری نه سن . نه تحلیل
    فکر می کنی متفکری؟

  • حمید - 2015-08-19 در 10:42 ب.ظ

    وای به روزی که تو بخواهی برای آق قلا تصمیم بگیری
    آقای توسلی بفرمایید تحصیلا ت شما چیه ؟

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست