• تاریخ: 2015-11-08
  • شناسه خبر: 10233
  • 551 بازدید

خودروهای کشاورزی در گلستان پلاک گذاری می شوند

ارکین نیوز- کارشناس مکانیزاسیون سازمان جهادکشاورزی استان گلستان از اجرای طرح پلاک گذاری خودرو های کشاورزی کمتر از ۱۳ سال ( مدل ۱۳۸۱ به بالا) از آبان ماه جاری در تمام شهرستان های این استان خبر داد. به گزارش خبرنگار ایرنا، ...

ارکین نیوز- کارشناس مکانیزاسیون سازمان جهادکشاورزی استان گلستان از اجرای طرح پلاک گذاری خودرو های کشاورزی کمتر از ۱۳ سال ( مدل ۱۳۸۱ به بالا) از آبان ماه جاری در تمام شهرستان های این استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رمضان تجری روز یکشنبه در کارگاه آموزشی طرح شماره گذاری خودروهای کشاورزی در گنبدکاووس بابیان اینکه هم اینک ۱۲ هزار تراکتور و ۵۶۰ دستگاه کمباین کمتر از ۱۳ سال در گلستان وجود دارد، افزود: طرح شماره گذاری خودروهای کشاورزی از آبان امسال در تمام شهرستان های گلستان اجرا می شود.
وی یادآور شد: طرح پلاک گذاری خودروهای کشاورزی از مرداد ۹۳ به صورت نمونه در شهرستان آق قلا این استان آغاز شد.
تجری افزود: هزینه تمام شده این طرح یک میلیون و ۷۵ هزار ریال است که ۵۰۰ هزار ریال هزینه پلاک گذاری، ۷۵ هزار ریال هزینه پستی و ۵۰۰ هزار ریال نیز هزینه کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی برای تکمیل فرم ها از ابتدا تا تحویل پلاک است.
تجری، شناسنامه دار کردن خودروهای کشاورزی، آسان سازی پرداخت تسهیلات و اعتبارات، جلوگیری از ترددهای غیرمجاز و غیر قانونی، تعیین هویت قانونی خودرو و ثبت مالکیت آن و جلوگیری از سرقت های احتمالی را از مهمترین اهداف اجرای طرح شماره گذاری ماشین های کشاورزی برشمرد.
وی، فرصت این مرحله از شماره گذاری خودروهای کشاورزی را تا پایان امسال اعلام کرد و از کشاورزان خواست از این فرصت استفاده نمایند تا مجبور به انتقال خودرو به مرکز استان برای شماره گذاری یا محرومیت از خدمات حمایتی دولت ازجمله سوخت نشوند.
مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس نیز در این کارگاه آموزشی از اجرای طرح پلاک یا شماره گذاری خودروهای کشاورزی در این شهرستان خبر داد و گفت: در راستای این طرح حدود ۳۵۰۰ دستگاه تراکتور و کمباین در این شهرستان پلاک گذاری می شود.
غلامعلی نورا افزود: در این طرح تمامی تراکتورها و کمباین های کمتر از ۱۳ سال (مدل ۸۱ به بالا) با همکاری پلیس راهور و جهاد کشاورزی شماره گذاری می شود.
وی بابیان اینکه افزون بر ۵۲۰۰ دستگاه تراکتور و کمباین درسطح گنبدکاووس فعال است، گفت: از این تعداد حدود ۳۵۰۰ دستگاه که ۵۵ دستگاه آن کمباین و بقیه تراکتور هستند، باید شماره گذاری شود.
نورا از دهیاران خواست با کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی که مسئولیت تکمیل فرم های اولیه اطلاعات ماشین آلات کشاورزی و صاحبان آن را بر عهده دارند، همکاری نمایند.
محمد حمیدی، معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در ابتدای این کارگاه آموزشی برضرورت همکاری دهیاران روستاها در اجرای طرح شماره گذاری خودروهای کشاورزی تاکید کرد.
شهرستان ۳۲۵ هزار نفری گنبدکاووس با ۱۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی از قطب های تولیدات کشاورزی استان گلستان است.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست