• تاریخ: 2015-02-21
  • شناسه خبر: 1837
  • 864 بازدید

تاکید فرماندار آق قلا بر ایجاد هنرستان کشاورزی در شهرستان

ارکین نیوز – فرماندار شهرستان آق قلا با تاکید بر ایجاد هنرستان کشاورزی در این شهرستان گفت: با توجه به پتانسیل کشاورزی منطقه و بافت روستایی شهرستان ،هنرستان کشاورزی لازمه توسعه شهرستان است. الیاس هیوه چی که در بین ا ...

1424499598_img_2819
ارکین نیوز – فرماندار شهرستان آق قلا با تاکید بر ایجاد هنرستان کشاورزی در این شهرستان گفت: با توجه به پتانسیل کشاورزی منطقه و بافت روستایی شهرستان ،هنرستان کشاورزی لازمه توسعه شهرستان است.

الیاس هیوه چی که در بین اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان سخن می گفت ، اضافه کرد: مردم شهرستان در بخش کشاورزی نیاز مبرم به آشنایی با فنون جدید کشاورزی دارند و احداث هنرستان کشاورزی می تواند کمک کننده به بخش کشاورزی باشد و کشاورزی با دیدگاه علمی و تجربی را نهادینه سازد.

فرماندار شهرستان آق قلا در بخش دیگری از سخنانش ضمن تاکید بر استفاده از افکار و ایده های جدید برای ارتقای جلسات آموزش و پرورش، اضافه کرد: برای اینکه جلسات شورای آموزش و پرورش پویا تر باشد بایستی از مشارکت اهل فن و ایده ها و تفکرات جدید به ویژه اساتید حوزه و دانشگاه استفاده شود تا شورای آموزش و پرورش شهرستان از جایگاه فعلی ارتقاء یابد

ایشان با اشاره به اینکه مشارکت در آموزش و پرورش فقط مشارکت مالی نیست گفت: اولیاء دانش آموزان نیز می توانند با بیان افکار و ایده های خود به صورت عملیاتی در کنار معلمین و مدارس باشند.

فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان آق قلا افزود: باید جلسات شورای آموزش و در راستای توسعه منطقه بهره جست تا جایگاه و اهمیت آموزش و پرورش به مکان مناسب و در خور شایسته خود برسد.

هیوه چی تاکید کرد: آموزش و پرورش زیر بنای توسعه منطقه است و اگر از این نهاد حمایت شود تا بتواند رسالت خود را به درستی انجام دهد مشکلات ما در بسیاری از عرصه فرهنگی، اجتماعی،اقتصادی و … حل خواهد شد و در توسعه همه بخش های شهرستان تاثیرگذار خواهد بود .

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست