- تاریخ: 2015-09-28
- شناسه خبر: 8607 1,431 بازدید
آخوندمیرابی:حاج آخوند قدیری روحانی یکی از کاروانها خانم نازقلیچی را روی برانکارد گذاشته و راهی بیمارستان کرد
ارکین نیوز-خبر ۲۰گلستان طی مصاحبه باحاج آخوند میرابی که در مکه حضور دارند ، عنوان سمت وی را امام جمعه اهل سنت آق قلا نام برد که حاج آخوند میرابی با شنیدن سمت خود از سوی مجری شبکه اعلام کرد:بنده عبدالجبار میرابی مدیر حوزه ...
ارکین نیوز-خبر ۲۰گلستان طی مصاحبه باحاج آخوند میرابی که در مکه حضور دارند ، عنوان سمت وی را امام جمعه اهل سنت آق قلا نام برد که حاج آخوند میرابی با شنیدن سمت خود از سوی مجری شبکه اعلام کرد:بنده عبدالجبار میرابی مدیر حوزه علمیه اهل سنت قره تپه بندرترکمن از شاهدان عینی این حادثه بزرگ بودم که حتی یکی از مجروحان حادثه را به بیمارستان منتقل کردم.
میرابی در ادامه افزود: بنده خودم در محل حادثه حضور نداشتم اما وضعیت ماجرا از مجروحی که به بیمارستان انتقال داد جویا شدم.
مدیرحوزه اهل سنت قره تپه بندرترکمن تصیح کرد: طبق صحبتهای این مجروح بعد از عبور ماشینهای شیخ سلمان عده ای از زائران آفریقایی برای گرفتن آب که در آن محدوده پخش می کردند هجوم برند و باعث فشار و هجوم جمعیت به طرف آب شد .
وی خاطر نشان ساخت: الله اعلم بنده شاهد عینی ماجرا نبودم اما برای جلوگیری از این حادثه باید تدابیر ویژه ای از سوی برگزار کنندگان مراسم حج صورت گیرد تا شاهد بروز چنین فجایعی نباشیم.
میرابی در ادامه با اشاره به سردرگمی نیروهای آل سعود در این فاجعه بزرگ اضافه کرد:با وقوع این فاجعه نیروهای آل سعود متحیر وسرگردان بودند و هیچ اقدامی نمی کردند لذا عدم امداد رسانی به موقع مجروحان باعث کشته شدن آنان شد.
وی با اشاره به سرگردانی برخی از مفقودین در خیابانها بیان کرد: بنده به هنگام رفتن به داروخانه متوجه حضور یکی از مجروحان شدم که طی صحبت با وی متوجه شدم زائر ایرانی از کاروان شیراز است که با همکاری افراد او را به کاروانش رسانیدم.
حاج آخوندمیرابی با اشاره به وضعیت فرماندار بندرترکمن نیز گفت: حاج آخوند قدیری روحانی یکی از کاروانها خودش به من گفت که خانم نازقلیچی را روی برانکارد مجرومین گذاشته و نازقلیچی به بیمارستان منتقل شده اما هنوز مشخص نیست به کدام بیمارستان منتقل شده است.
مدیر حوزه علمیه قره تپه بندرترکمن با اشاره به اینکه ماموران آل سعود اجازه کمک رسانی و حضور به امدادگران هلا ل احمر را هم نمی دهند افزود:بی شک این فاجعه دارای ابعاد وسیعی است که آل سعود حتی اجازه ورود امدادگران ایرانی را برای کمک به مصدومین نمی دهد.
میرابی یادآورشد: مفقودین زیادی هستند که هنوز به کاروانهای خود مراجعه نکرده اند و چه بسا بسیاری از آنان سرنوشتی مثل زائر شیرازی داشته باشندکه محل کاروان خود را در آن سرگشتگی پیدا نکرده اند.انشاالله که هر چه سریعتر مفقودین نیز پیدا شوند تا موجب آرامش خاطر خانواده آنان شود/آوای ترکمن